Antena 3 CNN International News Stefanos Tsitsipas, atac dur la adresa lui Novak Djokovic: Își face propriile reguli și ne face să părem niște proști

Stefanos Tsitsipas, atac dur la adresa lui Novak Djokovic: Își face propriile reguli și ne face să părem niște proști

Tenismenii din circuit reacționează după ”telenovela” Djokovic. Grecul Tsitsipas l-a atacat pe liderul mondial, spunând că încearcă să joace după propriile reguli, făcându-i pe ceilalți să pară niște proști.

Stefanos Tsitsipas, atac dur la adresa lui Novak Djokovic: Își face propriile reguli și ne face să părem niște proști
Sursa foto: Getty Images/ Clive Brunskill
de Cerasela Stafie    |    13 Ian 2022   •   19:19

”Cu siguranță, a jucat după propriile reguli și a făcut ceea ce nu mulți jucători au avut curajul să facă, mai ales după ce ATP a anunțat anumite criterii pentru ca jucătorii să intre în țară”, a declarat Tsitsipas.

”Nimeni nu a crezut că ar putea veni în Australia nevaccinat și fără să fie nevoit să urmeze protocoalele... este nevoie de multă îndrăzneală pentru a face asta și de a pune în pericol participarea la Grand Slam. Nu cred că mulți jucători ar face asta” a adăugat grecul.

Întrebat dacă sârbul ar trebui să participe la turneu, numărul patru mondial a explicat că acest lucru i-ar face să pară niște proști pe cei care respectă regulile. 

”Există două puncte de vedere: pe de o parte, aproape toţi jucătorii sunt complet acoperiţi de vaccin şi au respectat regulile, pentru a juca turneul. Este însă altcineva care a preferat să-şi urmeze calea şi care îi face pe alţii să pară nişte proşti...”, a spus Tsitsipas.

ATP, care guvernează tenisul masculin, a declarat că 97 dintre cei mai buni 100 de jucători de sex masculin sunt vaccinați. Numărul american 93 mondial, Tennys Sandgren, a declarat reporterilor la începutul acestei luni că s-a retras de la Australian Open din cauza mandatului de vaccinare și a optat să nu solicite o scutire medicală.

Djokovic a fost inclus în tragerea la sorți de la Australian Open de joi, deși există incertitudine cu privire la participarea sa. 

Ministrul Imigrării, care era așteptat cu o decizie joi, a anunțat că amână pentru încă o zi sfârșitul acestei povești.

Bărbatul de 34 de ani, un sceptic cu privire la vaccinare, a alimentat furie pe scară largă în Australia când a anunțat că se îndreaptă către Melbourne cu o scutire medicală.

 

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close