Antena 3 CNN International News Ei sunt tinerii din Kiev care s-au căsătorit în ziua în care Ucraina a fost invadată de Rusia. Sirenele de alarmă s-au auzit în timpul cununiei religioase

Ei sunt tinerii din Kiev care s-au căsătorit în ziua în care Ucraina a fost invadată de Rusia. Sirenele de alarmă s-au auzit în timpul cununiei religioase

Larina Arieva și Sviatoslav Fursin, doi tineri de 21 și, respectiv, 24 de ani din Kiev, și-au oficializat relația în ziua în care Ucraina a fost invadată de trupele Federației Ruse.

Ei sunt tinerii din Kiev care s-au căsătorit în ziua în care Ucraina a fost invadată de Rusia. Sirenele de alarmă s-au auzit în timpul cununiei religioase
Sursa foto: CNN
de Adelina Miron    |    25 Feb 2022   •   20:34

Cei doi tineri s-au cunoscut în 2019, la protestele din centrul Kievului. Iarina Arieva și Sviatoslav Fursin aveau în plan să se căsătorească în luna mai şi să celebreze fericitul eveniment la un restaurant cu vedere la râul Nipru.

În timpul cununiei religioase, tinerii au ascultat sirenele de alarmă pentru raiduri aeriene. ”A fost înspăimântător”, a declarat Arieva pentru CNN.

„Situația este grea. Vom lupta pentru pământul nostru. Putem muri și am vrut doar să fim împreună înainte de toate astea”, a spus partenera lui Sviatoslav Fursin.

Arieva și Fursin au decis ca după marele eveniment să meargă la Centrul local de Apărare Teritorială pentru a contribui la apărarea țării.

Arieva și-a descris soțul drept „cel mai apropiat prieten al ei” și a declarat că speră ca într-o zi să-şi poată sărbători căsătoria aşa cum şi-au dorit.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: tineri casatorit Kiev Ucraina
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close