Antena 3 CNN International News Trei marinari americani de la bordul unui portavion, găsiți morți în mai puțin de o săptămână

Trei marinari americani de la bordul unui portavion, găsiți morți în mai puțin de o săptămână

Trei marinari ai portavionului USS George Washington au fost găsiți morți în mai puțin de o săptămână, a transmis Marina americană, în timp ce Serviciul de Investigații Criminale Navale și autoritățile locale investighează decesele.

Trei marinari americani de la bordul unui portavion, găsiți morți în mai puțin de o săptămână
Sursa foto: CNN
de Cerasela Stafie    |    19 Apr 2022   •   10:57

Un marinar a fost găsit fără suflare la bordul transportatorului vinerea trecută, în timp ce alți doi au fost descoperiți morți pe 9 și 10 aprilie.

”Deși aceste incidente rămân în curs de investigare, nu există niciun indiciu inițial care să sugereze că există o corelație între aceste evenimente tragice”, a spus Cmdr. Reann Mommsen, un purtător de cuvânt al Marinei.

Marina nu a furnizat o cauză a morții pentru niciunul dintre cei trei oameni, dar a fost adusă la bord o echipă specială de intervenție rapidă psihiatrică. Aceste echipe sunt menite să ofere sprijin pe termen scurt pentru sănătatea mintală după un eveniment traumatic, cum ar fi moartea cuiva.

Doi dintre marinari au fost identificați, iar informațiile au fost publicate, în timp ce cu privire la al treilea nu au fost distribuite date.

”Gândurile și condoleanțele noastre sunt către familiile, prietenii și colegii de navă ai marinarilor noștri”, a spus Mommsen.

USS George Washington este un portavion din clasa Nimitz cu propulsie nucleară. În prezent, se află în Newport News, Virginia, unde trece printr-o realimentare și o revizie complexă, un proces unic de înlocuire a combustibilului nuclear al navei și reamenajare a ambrcațiunii pentru operațiuni viitoare. Nava se află la Newport News din august 2017.

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close