Antena 3 CNN International News Trump i-a cerut lui Putin să dezvăluie informații compromițătoare despre familia lui Biden

Trump i-a cerut lui Putin să dezvăluie informații compromițătoare despre familia lui Biden

Într-un interviu publicat marți, fostul președinte american Donald Trump i-a cerut președintelui rus Vladimir Putin să dezvăluie orice informații dăunătoare pe care le are despre familia Biden.

Trump i-a cerut lui Putin să dezvăluie informații compromițătoare despre familia lui Biden
Sursa foto: Hepta.ro
de Cerasela Stafie    |    30 Mar 2022   •   16:34

Într-un interviu pentru JustTheNews, Trump a vorbit despre afacerile lui Hunter Biden în Rusia și i-a cerut lui Putin să publice orice informații pe care le-ar avea despre ele. Nu este clar că există vreun material sau dacă Kremlinul are acces la el.

”Aș crede că Putin ar ști răspunsul la asta”, a spus Trump, referindu-se la potențialele relații ale lui Hunter Biden în Rusia. "Cred că ar trebui să-facă publice informațiile. Cred că ar trebui să știm acel răspuns."

Este adevărat că Hunter Biden a fost plătit frumos pentru munca de consultanță pe care a făcut-o în țări străine, inclusiv Ucraina și China, în timp ce tatăl său, președintele Joe Biden, era vicepreședinte. Departamentul de Justiție are o anchetă penală în curs de desfășurare cu privire la aceste tranzacții și potențiale infracțiuni financiare.

Cu toate acestea, nu există dovezi care să susțină afirmațiile lui Trump, că familia Biden ar fi fot implicată în acte de corupție sau că a influențat politica SUA în interes personal, iar președintele nu a fost implicat în anchetă. Hunter Biden a respins acuzațiile și a spus că totul se va clarifica când ancheta penală se va termina.

Nu este prima dată când Trump spune astfel de lucruri. În 2019, fostul președinte american a făcut presiuni asupra președintelui ucrainean Volodimir Zelenski să lanseze investigații de corupție împotriva candidatului de atunci Joe Biden și a reținut aproape 400 de milioane de dolari în ajutor militar american ca parte a schemei. Acest incident a dus la prima procedură de destituire (impeachment)

Și în timpul campaniei din 2020, unii dintre principalii aliați ai lui Trump au colaborat cu un cunoscut spion rus pentru a distribui infoemații false despre Biden și familia sa, inclusiv unele dintre aceleași afirmații de corupție pe care Trump le-a menționat în noul interviu.

Clipul în care Trump îi cere ajutor lui Putin a fost publicat de un site de știri fondat de John Solomon, un jurnalist pro-Trump. El a declarat pentru CNN că interviul a fost înregistrat luni la Mar-a-Lago.

×
Subiecte în articol: Donald Trump Vladimir Putin Joe Biden
Parteneri
A murit Costel Corduneanu, chiar pe masa de operatie
x close