Antena 3 CNN International News Trupele ruse au bombardat o școală în care se adăposteau 400 de oameni | Rusia atacă Ucraina cu rachete de croazieră lansate din Marea Neagră și Marea Caspică

Trupele ruse au bombardat o școală în care se adăposteau 400 de oameni | Rusia atacă Ucraina cu rachete de croazieră lansate din Marea Neagră și Marea Caspică

O școală de artă, folosită drept adăpost în orașul asediat Mariupol, a fost bombardată de forțele ruse. Rusia își continuă asaltul asupra Ucrainei, lansând rachete de croazieră de pe nave aflate în Marea Neagră și Marea Caspică.

Trupele ruse au bombardat o școală în care se adăposteau 400 de oameni | Rusia atacă Ucraina cu rachete de croazieră lansate din Marea Neagră și Marea Caspică
Sursa foto: Twitter/ The Jerusalem Post
de Cerasela Stafie    |    20 Mar 2022   •   10:30

Informația a fost tranmisă de consiliul local al orașului, pe canalul său de Telegram. În instituția de învătământ se aflau 400 de persoane.

Clădirea a fost complet distrusă, au transmis autoritățile. Nu sunt cunoscute detalii cu privire la numărul victimelor.

Nu este prima dată când rușii atacă clădirile unde se adăpostesc civilii. Teatrul din orașul Mariupol a fost și el ținta bombardamentelor. În interior se aflau între 800 și 1300 de oameni. Doar 130 dintre aceștia au fost scoși de sub dărâmăruri și, nici după trei zile, nu se cunosc informații cu privire la soarta celorlalte persoane.  

Între timp, Rusia atacă Ucraina cu rachete de croazieră lansate de pe nave din Marea Neagră și Marea Caspică, a informat agenția de presă Interfax, scrie Reuters.

Invazia a început la data de 24 februarie. Ucraina rezistă eroic, iar Moscova este încolțită de sancțiuni ale Occidentului.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close