Antena 3 International News Un american și-a omorât fetița de 10 luni și băiețelul de doi ani, cu harponul, după ce QAnon l-a convins că au "ADN reptilian" și vor deveni monștri

Un american și-a omorât fetița de 10 luni și băiețelul de doi ani, cu harponul, după ce QAnon l-a convins că au "ADN reptilian" și vor deveni monștri

de Redacția Antena 3    |    12 Aug 2021   •   13:38
Un american și-a omorât fetița de 10 luni și băiețelul de doi ani, cu harponul, după ce QAnon l-a convins că au "ADN reptilian" și vor deveni monștri
Sursa foto: Hepta

Un instructor de surfing din SUA le-a declarat anchetatorilor FBI că și-a ucis cei doi copii, în timpul unei călătorii în Mexic, deoarece e convins că soția lui are „ADN reptilian” iar copiii se vor transforma în monștri.

Matthew Taylor Coleman, în vârstă de 40 de ani, din California, a fost pus sub acuzare de procurori pentru uciderea fiului său în vârstă de doi ani și a fiicei sale în vârstă de doar zece luni.

Anchetatorii federali afirmă, în rechizitoriu, că bărbatul a călătorit în Rosarito, Mexic, cu cei doi copii cu mașina familiei. Soția bărbatului a sunat la poliție, îngrijorată că bărbatul nu i-a spus unde merge cu copiii și nu a luat scaunul auto pentru bebeluși, de care avea nevoie fiica lor.

După ce soția lui Coleman a devenit îngrijorată că acesta ar fi răpit copiii, anchetatorii federali au reușit să dea de urma bărbatului și l-au arestat la punctul vamal din San Ysidro.

Bărbatul le-a spus anchetatorilor că și-a ucis copiii cu un harpon și că le-a aruncat trupurile neînsuflețite în tufișurile din apropiere.

Coleman le-a mai relatat anchetatorilor că a fost „iluminat de QAnon” și de teoriile privind Illuminati și că a primit „semne și viziuni să salveze lumea de monștri”.

Potrivit rechizitoriului bărbatul devenise convins că soția sa are ADN reptilian pe care l-a transmis copiilor lor și că „știa că fapta sa este greșită”.

QAnon este o mișcare apărută în Statele Unite în 2017 care promovează teorii ale conspirației, numărul adepților săi crescând vertiginos în ultimii ani în contextul pandemiei de COVID-19 și a alegerilor prezidențiale americane din luna noiembrie a anului trecut.

Unii din adepții QAnon au adoptat o teorie a conspirației veche de decenii legată de „reptilieni” care își modifică forma și a căror scop final este subjugarea și controlarea populației umane.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
x close