Antena 3 CNN International News Vladimir Putin s-a autoizolat după înregistrarea mai multor cazuri de infectare cu COVID-19 în anturajul său

Vladimir Putin s-a autoizolat după înregistrarea mai multor cazuri de infectare cu COVID-19 în anturajul său

Vladimir Putin, Președintele Rusiei, va respecta un regim de autoizolare din cauza detectării mai multor cazuri de infectare cu coronavirus în anturajul său, a anunțat marți serviciul de presă al Kremlinului.

Vladimir Putin s-a autoizolat după înregistrarea mai multor cazuri de infectare cu COVID-19 în anturajul său
Sursa foto: Getty Images
de Alexandra Ionescu    |    14 Sep 2021   •   13:40

El a fost testat pentru COVID-19, însă rezultatul este negativ.

Președintele Rusiei este vaccinat cu Sputnik. 

“A avut loc o discuție telefonică între președintele Rusiei, Vladimir Putin, și președintele Tadjikistanului, Emomali Rahmon. Vladimir Putin a anunțat că în legătură cu depistarea mai multor cazuri de infectare cu coronavirus în anturajul său, va fi nevoit să respecte o anumită perioadă un regim de autoizolare”, se menționează în comunicatul administrației prezidențiale.

Ieri, în timpul unei întrevederi cu echipa națională paraolimpică rusă, liderul rus a declarat că mai multe persoane din anturajul său s-au infectat cu coronavirus.

El a menționat că e nevoie de o clarificare a situației, pentru a înțelege ce se întâmplă, presupunând că „va fi nevoit să plece într-un regim de carantină”.

Putin va respecta agenda de săptămâna viitoare prin tele-conferințe. 

×
Subiecte în articol: COVID-19 coronavirus autoizolare
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close