Antena 3 CNN International News Whoopi Goldberg a fost testată pozitiv pentru COVID-19

Whoopi Goldberg a fost testată pozitiv pentru COVID-19

Whoopi Goldberg a fost testat pozitiv pentru COVID-19, a anunțat co-gazda emisiunii „The View”, Joy Behar, în episodul de luni al talk-show-ului.

Whoopi Goldberg a fost testată pozitiv pentru COVID-19
Sursa foto: Getty Images
de Alexandra Ionescu    |    04 Ian 2022   •   19:02

Behar le-a spus telespectatorilor că Goldberg a avut simptome ușoare până acum.

„Se spune că nu există un loc ca acasă pentru sărbători și exact acolo ne aflăm în acest an”, a spus Behar. „La mulți ani din toate sufrageriile noastre. După cum puteți vedea, suntem înapoi în cutii și facem spectacolul de la distanță, sperăm pentru doar o săptămână, mă rog să fie doar o săptămână, dar nu se știe niciodată pentru că chestia asta cu Omicron este peste tot.”

Ea a continuat: „De ce sunt eu aici în locul lui Whoopi? Ei bine, Whoopi, din păcate, a fost testată pozitiv, dar probabil că se va întoarce săptămâna viitoare. Deoarece este vaccinată, simptomele ei au fost foarte, foarte, ușoare. Dar suntem foarte precauți aici, la „The View”.”

Sunny Hostin, Sara Haines și Ana Navarro au participat de la distanţă la emisiune, aflându-se în locuri diferite, ca măsură de prevenire a răspândirii COVID-19.

Hostin le-a spus telespectatorilor că ea și mama ei au fost, de asemenea, testate pozitiv pentru COVID în vacanța de vacanță și au sărbătorit pe FaceTime.

„Am făcut FaceTime cu familia mea de Crăciun și de Anul Nou și a fost extrem de dificil”, a spus ea. „Mama mea a fost, de asemenea, testată pozitiv pentru COVID. Suntem cu toții negativi acum și, mulțumesc lui Dumnezeu, Manny și copiii și tatăl meu au fost negativi și rămân negativi.

Sunt atât de recunoscător că am fost vaccinat inclusiv cu doza booster, pentru că am avut doar simptome asemănătoare răcelii, dar nu m-am simțit grozav și asta arată că vaccinul și rapelurile funcționează și se asigură că nu ești spitalizat pentru așa ceva și se asigură că nu mori din cauza coronavirusului”.

Whoopi Goldberg a avut roluri memorabile în drama romantică "Ghost" din 1990, cu Demi Moore şi Patrick Swayze ca protagonişti, şi mai ales în comediile "Sister Act" şi "Sister Act 2".

×
Subiecte în articol: whoopi goldberg COVID-19 test actriţă
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close