Antena 3 Life Ce va transmite juraților Miss Univers România despre țara noastră, la consursul internațional de frumusețe

Ce va transmite juraților Miss Univers România despre țara noastră, la consursul internațional de frumusețe

de Mia Lungu    |    20 Noi 2021   •   17:59
Ce va transmite juraților Miss Univers România despre țara noastră, la consursul internațional de frumusețe
Sursa foto: Antena 3

Miss Univers România, Carmina Olimpia Cotfas, urmează sa plece la finala competiției internaționale de frumusețe, în Israel. Aceasta a vorbit, in exclusivitate, la Antena 3, despre probele prin care va trece și ce anume vrea să transmită juraților despre țara noastră.

"Cea mai solicitantă proba este cea a interviului. Îmi dau seama că, prin interviul pe care îl voi avea cu jurații, voi avea cea mai amplă oportunitate să mă prezint așa cum sunt eu și să transmit, prin mine, valorile României și cultură noastră. Să reprezint România în fața juriului", spune Carmina.

"Îmi pregătesc speech-ul. Este un set de întrebări. Îmi doresc să transmit, celor care mă urmăresc, sentimentul de mândrie al românilor, dragostea de frumos. Tot ce înseamnă România, cultură, tranditie. Și cred că prin performanță mea acolo voi reuși", a mai povestit frumoasa româncă.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close