Antena 3 CNN Life Culinar Ce greșeală fac gospodinele atunci când adaugă coaja citricelor în prăjituri

Ce greșeală fac gospodinele atunci când adaugă coaja citricelor în prăjituri

Ce greșeală fac gospodinele atunci când adaugă coaja citricelor în prăjituri
Sursa foto: Pixabay
de S.T.    |    06 Dec 2017   •   20:30

Portocalele, lămâile și mandarinele sunt gustoase și pline de vitamine

Pentru a fi protejate de alterare, pe parcursul transportului şi în depozite, coaja lor este tratată cu substanţe chimice. Aceste substanțe nu prezintă niciun pericol, dacă nu sunt înghiţite.

Cu toate acestea, multe gospodine folosesc, pentru a da aroma prăjiturilor, coaja rasă de portocale sau de lămâi, conservată cu zahăr. Astfel, substanţele cu care au fost tratate fructele ajung direct în preparatele gătite, care devin astfel un pericol!

Citiți și:

Lămâile şi portocalele se vând în magazine cu un nou avertisment. Atenţie, coaja nu este recomandată pentru consum nici măcar spălată!

×
Subiecte în articol: portocale lamai prajituri substante chimice
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close