x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Ce greșeală fac gospodinele atunci când adaugă coaja citricelor în prăjituri

de S.T.   •   06 Dec 2017   •   20:30
Ce greșeală fac gospodinele atunci când adaugă coaja citricelor în prăjituri 534
Foto: pixabay.com

Portocalele, lămâile și mandarinele sunt gustoase și pline de vitamine

Pentru a fi protejate de alterare, pe parcursul transportului şi în depozite, coaja lor este tratată cu substanţe chimice. Aceste substanțe nu prezintă niciun pericol, dacă nu sunt înghiţite.

Cu toate acestea, multe gospodine folosesc, pentru a da aroma prăjiturilor, coaja rasă de portocale sau de lămâi, conservată cu zahăr. Astfel, substanţele cu care au fost tratate fructele ajung direct în preparatele gătite, care devin astfel un pericol!

Citiți și:

Lămâile şi portocalele se vând în magazine cu un nou avertisment. Atenţie, coaja nu este recomandată pentru consum nici măcar spălată!

Gazduire web
Campanii SMS
sati