
În ce condiții depune PSD moțiunea de cenzură pentru demiterea Guvernului Orban. Decizia a fost luată în ședința conducerii interimare
Actualitate16 Dec, 2019
Gogoşari în oţet. Reţeta clasică de gogoşari muraţi.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Spala gogosarii, taie-i in bucati potrivite si curata-i de seminte.
Amesteca otetul cu apa, zaharul, sarea si condimentele. Pune lichidul la fiert intr-o oala mare.
Cand lichidul a inceput sa fiarba, introdu bucatile de gogosar in oala si lasa sa fiarba cateva minute (in jur de 2 - 3), pana cand gogosarul s-a inmuiat si si-a pierdut din culoare.
Asaza apoi bucatile de gogosar in borcane, adauga hreanul si, la final, toana lichidul in care i-ai oparit. Este foarte important sa torni lichidul treptat, pentru ca borcanele sa nu se sparga din cauza temperaturii ridicate a lichidului.
Sursa: retete.eva.ro