Antena 3 CNN Life Culinar Ingredientul greșit pe care toate gospodinele îl pun în salata de boeuf

Ingredientul greșit pe care toate gospodinele îl pun în salata de boeuf

Ingredientul greșit pe care toate gospodinele îl pun în salata de boeuf
Sursa foto: Pixabay
de M.Z.    |    19 Dec 2017   •   20:27

Inventatorul salatei de boeuf pare să fi fost bucătarul belgian Lucien Olivier, care, prin anii 1860, era mare chef peste bucătăria hotelului Hermitage, locul unde se strângea lumea bună a Moscovei.

Pregătirile pentru sărbători încep cu multă vreme înainte. Gospodinele întocmesc din timp meniul pentru masa festivă, însă nelipsitul preparat din fața familiei este salata de boeuf.

Este recomandat să se folosească carnea de vită, nu cea de pui, potrivit stirionline.biz. Carnea de vită, deşi sunt puţini care ştiu acest lucru, este cea care dă cu adevărat gust salatei.
 

×
Subiecte în articol: carne de vita carne de pui
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close