×
Antena 3 S.A. utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată pe www.antena3.ro. Îți aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC ("Directiva E-Privacy") si de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul GDPR").

Înainte de a continua navigarea pe www.antena3.ro, te rugăm să citești și să înțelegi conținutul Politicii de Cookie și Politica de Confidențialitate.

Prin continuarea navigării pe www.Antena3.ro confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie. Poți modifica în orice moment setările acestor fișiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

DA, ACCEPT

x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

O chelneriţă dezvăluie secretul şocant din bucătăria restaurantelor. Ce pun în mâncare: ”Acum, că am lucrat într-un restaurant, nu aş cere niciodată… 

25 Apr 2019   •   12:54
O chelneriţă dezvăluie secretul şocant din bucătăria restaurantelor. Ce pun în mâncare: ”Acum, că am lucrat într-un restaurant, nu aş cere niciodată…  132
foto: Pixabay

Cu toții obilșnuim să ieșim pentru a lua masa în oraș pentru a nu găti acasă sau pentru că ne gândim că la restaurant mâncarea este mult mai bună ca cea pe care reușim să o facem noi. Însă chiar şi la cele mai mai mari restaurante există secrete pe care acum că le știi poate nu mai ieși la masă atât de des. O chelneriță facem dezvăluiri uimitoare. Spre exemplu, la micul dejun, în 99 la sută din cazuri omleta este făcută din pudră şi nu din ouă proaspete.

"Acum, că am lucrat într-un restaurant, nu aş cere niciodată lămâie în băutură. Toţi ating lămâile. Nimeni nu le spală. Doar le curăţăm, le tăiem şi le aruncăm în pahare", susţine un alt angajat.

Mare atenție și când vine vorba de meniurile speciale. "La multe restaurante, meniul special este făcut din ceea ce trebuie vândut repede înainte să se altereze. Fiţi atenţi la supa zilei. Dacă are peşte sau este vreun fel de gumbo (fel de mâncare cu fructe de mare, carne şi legume), probabil conţine produse de care vor să scape repede", mai susţine un angajat.


credite ipotecare VreauCredit.ro

Biletul Zilei
Ponturi Pariuri
Case de Pariuri
sati