Antena 3 CNN Life Familie Ce aşteptări au oamenii de la viaţă, în funcţie de zodie

Ce aşteptări au oamenii de la viaţă, în funcţie de zodie

Ce aşteptări au oamenii de la viaţă, în funcţie de zodie
08 Aug 2015   •   09:27

Astrologii sustin ca fiecare nativ al zodiacului isi dorescte cate ceva in special de la viata, in functie de zodie. Cele mai mari asteptari de la viata, in functie de zodie, ale fiecarui nativ al horoscopului par sa fie deictate de felul in care planetele au fost alineate in momentul nasterii.

Astfel, ce vrea fiecare de la viata, in functie de zodie, reprezinta unul dintre factorii care ii fac pe oameni sa fie atat de diferiti unul fata de celalalt.
Mai mult decat atat, astrologii sustin ca telurile fiecarui nativ al zodiacului il fac pe acesta sa actioneze in anumite feluri pe parcursul intregii vieti, incercand sa le atinga.

ASADAR, IATA CE VREA FIECARE DE LA VIATA, IN FUNCTIE DE ZODIE:

BERBEC

Berbecii isi doresc de la viata avere. Vor ca in momentul in care si-au incheiat drumul sa aiba ce lasa urmasilor lor.

TAUR
Taurii pe de alta parte, in ciuda faptului ca dau impresia ca sunt ahtiati dupa bani, nu doresc decat armonie si o familie stabila de la viata.

GEMENI
Gemenii vor de la viata diversitate. Se plictisesc repede si sunt foarte inteligenti, asa ca sunt in continua cautare a unui tel.

RAC
Racii vor de la viata liniste interioara. Se chinuie sa o obtina mereu, avand in vedere ca nu sunt chiar una dintre cele mai norocoase zodii.

LEU
Leii vor de la viata sa fie mereu pe locul intai. Caracterul lor de cuceritor ii face sa isi doreasca mereu sa fie fruntasi.

FECIOARA
Fecioarele isi doresc de la viata sa gaseasca dragostea adevarata. Sunt mereu in cautarea persoanei care sa le ofere absolut tot ceea ce doresc.

Continuarea pe Lyla.ro

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close