Antena 3 CNN Life Familie Horoscopul zilei - 10 august. În sfârşit avem parte şi de veşti minunate

Horoscopul zilei - 10 august. În sfârşit avem parte şi de veşti minunate

Horoscopul zilei - 10 august. În sfârşit avem parte şi de veşti minunate
Sursa foto: Foto: Lyla.ro
10 Aug 2015   •   10:28

Ziua de luni, 10 august, este minunata din punct de vedere astral. Foarte multi dintre nativii zodiacului au parte de unele dintre cele mai placute surprize de natura financiara si amoroasa. Altii insa, au de furca in ceea ce priveste capitolul dragoste.

BERBEC – horoscopul zilei de luni, 10 august
Zi de luni cel putin interesanta pentru nativii din Berbec. Se pare ca la locul de munca au loc o serie de schimbari ce se vor dovedi cel putin benefice pentru Berbeci, pe termen lung. Ar trebui insa sa nu se entuziasmeze prea tare, pana cand nu isi dau seama exact ce implicatii au noile reguli impuse.

TAUR – horoscopul zilei de luni, 10 august
Taurii se confrunta luni cu o serie de probleme de natura juridica. Este posibil sa aiba de rezolvat problema dezbaterii unei mosteniri, lucru ce se va dovedi mult mai greu decat se asteptau. In orice caz, vor face fata cu brio situatiei.

GEMENI – horoscopul zilei de luni, 10 august
Zi minunata de luni pentru Gemeni, avand in vedere ca au parte doar de vesti minunate in privinta reusitei unui foarte apropiat membru al familiei. Acest lucru face ca pentru Gemeni sa se iveasca in sfarsit perspectiva unui viitor cel putin stabil, din punct de vedere financiar.

RAC – horoscopul zilei de luni, 10 august
Una dintre cele mai bune zile pentru Raci luni, 10 august! Nativii acestei zodii au parte de o mare reusita care-i va stabiliza si aproape ii va imbogati, din punct de vedere financiar! Nativii acestei zodii intra intr-o perioada minunata din punct de vedere financiar, care ii va propulsa si datorita careia totul in viata lor va merge din ce in ce mai bine.

LEU – horoscopul zilei de luni, 10 august
Leii isi dau seama luni ca este foarte posibil ca norocul sa li se schimbe in bine. Au parte de ajutorul nemarginit al unei persoane apropiate din familie, care reuseste sa-i ajute sa se stabilizeze pe termen lung. Nativii acestei zodii au parte de o surpriza minunata din punct de vedere amoros totodata.

FECIOARA – horoscopul zilei de luni, 10 august
Fecioarele se bucura luni de toata atentia persoanei iubite care da de inteles ca este cat se poate implicata in povestea de dragoste pe care o traiesc. Acest lucru ii va face pe nativii din Fecioara sa se simta cat se poate de multumiti de felul in care merg lucrurile pe plan amoros.

Continuarea pe Lyla.ro

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close