Antena 3 CNN Life Familie Horoscopul zilei - 11 august. Marţi, relaţiile au de suferit. Uite ce măsuri trebuie să iei

Horoscopul zilei - 11 august. Marţi, relaţiile au de suferit. Uite ce măsuri trebuie să iei

Horoscopul zilei - 11 august. Marţi, relaţiile au de suferit. Uite ce măsuri trebuie să iei
Sursa foto: Foto: Lyla.ro
10 Aug 2015   •   16:56

Zi de marti foarte buna pentru majoritatea nativilor zodiacului. Unii dintre ei insa au de suferit in dragoste si in relatiile cu prietenii si sefi. Ar trebui sa ia unele masuri, dupa cum urmeaza.

BERBEC – horoscopul zilei de marti, 11 august
Zi de marti agitata pentru nativii din Berbec din cauza faptului ca isi dau seama ca au de rezolvat mult prea multe lucruri, in timp mult prea scurt. Daca nu se vor organiza, nu vor avea succes in ceea ce isi propun asa ca ar fi bine sa faca un efort inca de la primele ore ale zilei.

TAUR – horoscopul zilei de marti, 11 august
Taurii isi dau seama marti ca este cazul sa faca o serie de schimbari personale. Mai precis, isi dau seama ca lipsa de disciplina de care dau dovada a inceput sa-si puna accentul asupra organismului lor. Asa ca marti vor decide sa inceapa o perioada de detoxifiere si de curatare interioara.

GEMENI – horoscopul zilei de marti, 11 august
Zi de marti minunata pentru Gemeni! Au parte de vesti minunate din partea persoanei iubite si de la un foarte apropiat membru al familiei. Mai mult decat atat, nativii acestei zodii castiga importante sume de bani si reusesc sa duca la capat o serie de planuri pe care le au de ceva vreme.

RAC – horoscopul zilei de marti, 11 august
Racii se bucura marti de vesti minunate! Au un succes rasunator in ceea ce priveste rezolvarea unei chestiuni de natura legala, ce le va aduce foarte multi bani sustinuti, in viitorul imediat apropiat. Nativii acestei zodii intra in sfarsit intr-o perioada foarte buna din viata lor.

LEU – horoscopul zilei de marti, 11 august
Si leii au o zi de marti cel putin frumoasa! Primesc vesti minunate de la unul dintre parintii lor care ii fac sa capete din ce in ce mai multa speranta in prorpiul viitor. Isi dau seama ca de acum incolo vor avea stabilitate.

FECIOARA – horoscopul zilei de marti, 11 august
Zi de marti interesanta pentru nativii din Fecioara care isi dau seama ca ar fi cazul sa faca o serie de schimbari majore la locul de munca, pentru a reusi ca in viitorul apropiat sa aiba parte de castigurile financiare pe care si le doresc.

Continuarea pe Lyla.ro

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close