Antena 3 CNN Life Familie Horoscopul zilei - 25 august. Racii îşi doresc să fie lăsaţi în pace. Cum va fi ziua pentru celelalte zodii

Horoscopul zilei - 25 august. Racii îşi doresc să fie lăsaţi în pace. Cum va fi ziua pentru celelalte zodii

Horoscopul zilei - 25 august. Racii îşi doresc să fie lăsaţi în pace. Cum va fi ziua pentru celelalte zodii
Sursa foto: Foto: Lyla.ro
25 Aug 2015   •   09:41

Toti nativii zodiilor au parte de o zi speciala marti, din cauza unor schimbari de natura sentimentala si financiara.

BERBEC – horoscopul zilei de marti, 25 august
Abordarea berbecilor ar putea fi “totul sau nimic” marti, motiv pentru care ar putea incomoda sau chiar rani pe cineva din anturajul lor. Nativii acestei zodii ar trebui sa constientizeze, in ciuda faptul ca se simt suprasolicitati, ca situatiile la care trebuie sa faca fata nu se incadreaza in tiparul “alb sau negru” si ca “nuantele” – circumstantele si intentiile din spatele actiunilor si a vorbelor – pot oferi o mare parte din solutiile cautate.

TAUR – horoscopul zilei de marti, 25 august
Chiar daca nu sunt dispusi sa ofere prea multe argumente, taurii vor pretinde ca cei din jur sa-i insuseasca parerea sau pozitia cu privire la o anumite situatie de fapt. Insa este dificil sa-ti asumi ceva ce nu cunosti. Asadar, chiar daca nu mai au chef sa dea explicatii, ar trebui sa faca un efort si sa le ofere, totusi. Daca nu, atunci mai bine se retrag si reiau discutiile in alt moment, cand vor putea fi mai toleranti.

GEMENI – horoscopul zilei de marti, 25 august
Desi gemenii nu mai au nevoie de niciun factor in plus de stres, pe cat incearca sa evite tensiunile si dramele, pe atat le atrag mai aproape de ei. Gemenii ar putea fi tentati sa creada ca, daca-si umplu programul cu activitati sociale, cu prietenii, ar putea scapa de grijile de zi cu zi. Insa doar pentru ca fug de ele nu inseamna ca sunt si rezolvate, acestea prinzandu-i, intr-un final, din urma. Indiferent cat de incomoda este o situatie, o abordare franca a ei este cea mai buna cale pentru depasirea momentului.

RAC – horoscopul zilei de marti, 25 august
Tensiuni ar putea apare pe fondul relatiilor pe care le au gemenii, care vor fi tot mai presati sa aleaga intre cariera si viata de familie. Colegii si superiorii trag de ei sa-si indeplineasca cat mai repede sarcinile, in timp ce persoanele apropiate din familie le reproseaza ca le neglizeaza. In tot acest du-te-vino, racii tot ce-si doresc este sa fie lasati in pace, sa ai un moment de liniste interioara. Nu trebuie sa se forteze sa restabileasca ordinea lucrurilor, ci sa ia pas cu pas fiecare sarcina, fiecare dorinta.

LEU – horoscopul zilei de marti, 25 august
Unele persoane ar putea considera comportamentul nativului acestei zodii ca fiind nepoliticos, chiar ofensator, pe masura ce entuziasmul si energia cuprinde leul, care considera ca nu mai are timp sa dea explicatii, ci doar sa actioneze. Leii ar trebui sa se tempereze putin, pentru ca au destul timp la dispozitie si nu-i grabeste, de fapt, nimeni.

FECIOARA – horoscopul zilei de marti, 25 august
Desi fecioarele sunt, de regula, multumite sa actioneze din umbra, sa contribuie ca secundari in realizarea unei sarcini care, de altfel, oricum n-ar fi putut fi savarsita fara ei, acum devin din ce in ce mai satui ca altii, din “linia intai”, sa obtina toate meritele, iar numele lor sa nu apara in niciun fel de discurs apreciativ. Insa, in loc sa refuze sa ofere ajutor atunci cand li se cere, fecioarele ar trebui, pur si simplu, sa fie mai “vocale” in activitatile lor. Nimeni nu spune ca trebuie sa se laude, dar macar sa spuna care a fost contributia lor la realizarea unui proiect, spre exemplu.

Continuarea pe Lyla.ro

×
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close