Antena 3 CNN Life Mesajul plin de tristețe al unui tânăr care s-a bronzat cu modelul măștii de protecție pe față

Mesajul plin de tristețe al unui tânăr care s-a bronzat cu modelul măștii de protecție pe față

O înregistrare video cu un tânăr care povesteşte cum a făcut greșeala de a sta la soare cu masca de protecţie pe faţă a devenit virală pe reţelele de socializare. Urmele lăsate de mască i-au amuzat peste măsură pe internauți, cei mai mulți lăsând comentarii savuroase.

Mesajul plin de tristețe al unui tânăr care s-a bronzat cu modelul măștii de protecție pe față
de Gabriel Dano    |    10 Iun 2021   •   17:12

"Victima" povesteşte în clipul devenit viral că în timp ce făcea plajă a omis să îşi scoată masca de pe faţă, asa că s-a bronzat cu ”modelul” măştii respective.

„Nu uitaţi să vă scoateţi masca de protecţie atunci când faceţi plajă”, a avertizat el. 

”Deci, ieri am facut plajă în grădină. Şi am uitat să-mi scot masca. Chiar nu sunt fericit, băieţi” - spune acesta. ”Cum o să muncesc în halul ăsta?”, adaugă el.

Clipul său a primit sute de reacţii de la internauți, iar unii s-au declarat chiar sceptici că așa ceva este posibil și l-au acuzat că ar fi folosit un filtru.

„Cum puteţi uita să vă scoateţi masca atunci când este atât de cald? Dar frumos bronz! ! nu-i rău”, i-a scris cineva ironic.

„Purtaţi masca de faţă la muncă şi nu o mai scoateţi. Aşa, problema va fi rezolvată. Păcat că nu lucrezi la un supermarket ca mine. Trebuie să purtăm măştile toată ziua la muncă. Ai fi bine atunci”, i-a comentat un alt internaut.

×
Parteneri
Judeţul în care a fost instalat primul limitator inteligent de viteză
x close