Antena 3 CNN Life Netflix a făcut publică lista! Care sunt cele mai urmărite filme de pe celebra platformă. Anunț de ultimă oră

Netflix a făcut publică lista! Care sunt cele mai urmărite filme de pe celebra platformă. Anunț de ultimă oră

Serviciul de streaming Netflix face publică lista celor mai urmărite filme de pe platformă. Este vorba de lungmetraje noi cu Sandra Bullock şi Chris Hemsworth în rolurile principale, dar şi cea mai recentă producţie lansată de marele regizor Martin Scorsese, „The Irishman”.

Netflix a făcut publică lista! Care sunt cele mai urmărite filme de pe celebra platformă. Anunț de ultimă oră
Sursa foto: Hepta
de Gabriel Dano    |    16 Iul 2020   •   20:50

Filmul de acţiune „Extraction”, cu Chris Hemsworth în rol principal, thrillerul distopic „Bird Box”, cu Sandra Bullock, şi comedia de acţiune „Spenser Confidential”, cu Mark Wahlberg, ocupă primele poziții în preferințele abonaților Netflix.

„Extraction” a atras 99 de milioane de vizualizări în primele patru săptămâni de la premieră, „Bird Box” a fost vizionat în acelaşi interval de pe 89 de milioane de conturi, iar „Spenser Confidential”, de pe 85 de milioane.

Un film trebuie să fie urmărit cel puțin 2 minute pentru ca Netflix să contorizeze acest fapt drept vizionare. Cele mai urmărite zece filme pe Netflix: „Extraction” (99 milioane), „Bird Box” (89 milioane), „Spenser Confidential” (85 milioane), „6 Underground” (83 milioane), „Murder Mystery” (73 milioane), „The Irishman” (64 milioane), „Triple Frontier” (63 milioane), „The Wrong Missy” (59 milioane), „The Platform” (56 milioane) şi „The Perfect Date” (48 milioane).

×
Subiecte în articol: Netflix cele mai urmarite filme
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close