Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Numai de bine. Cele mai tari personaje de film

Numai de bine. Cele mai tari personaje de film

Numai de bine. Cele mai tari personaje de film
01 Oct 2017   •   12:38

Sunt frumoase, sunt deştepte şi visăm să fim ca ele. Eroinele din filme ne inspiră şi, de multe ori, ne dau un imbold să ne depăşim limitele. Doamnelor şi domnişoarelor, Oana Portase vă prezintă un top al celor mai puternice personaje feminine din filme.

O să vorbim astăzi despre femeile puternice din filme. Acele femei care au un rol important, putere și influență și pe care le admirăm. Dar o să le exclud pe cele care au super puteri, cum ar fi Wonder Woman.

Ms Mojo o pune pe locul 10 pe Melissa Lewis din "The Martian". Lewis este comandantul unei misiuni pe Marte și este nevoită să ia decizii dificile. Își consultă întotdeauna echipa și nu renunță la principii.

Pe locul 9 o avem pe Jodie Foster care interpretează rolul unui înalt oficial în stat în filmul "Elysium". Aceasta reușește să-și folosească influența și puterea asupra celor din jur pentru a-și atinge obiectivele. Este malefică și ar face orice ca să ajungă președinte.

Personajul Marissa Wiegler din filmul "Hanna" este pe locul 8. Cate Blanchette joacă impecabil rolul unui agent FBI care este de neoprit în vânătoarea ei. E puternică și periculoasă.

Locul 7 este ocupat de Diana Christensen din filmul "Network" din 1976. Diana ocupă o poziție importantă într-o companie media și scopul ei principal este să dea lovitura cu o emisiune.

O-Ren Ishii din Kill Bill se află pe locul 6. Traumatizată de moartea părinților în copilărie, O-Ren se răzbună, ajunge o mercenară nemilioasă și liderul unei organizații criminale.

Am ajuns la jumătatea topului. Pe locul 5 o avem pe fascinanta Meryl Streep în rolul unui redactor-șef la o importantă revistă de modă. Este bogată, stilată și nemiloasă cu cei din jur. Este cea mai bună!

Ne îndreptăm spre locul 1, dar până acolo, pe locul 4 o avem pe Jennifer Lawrence în Hunger Games. La începutul seriei, Katniss este o fată speriată care vrea să-și protejeze sora, dar apoi ajunge o mare luptătoare și un simbol.

Vicepreședintele Kathryn Bennett din filmul Air Force One care a rulat în cinematografe în anul 1997 este pe locul 3. De deciziile pe care le ia Bennett depinde viața președintelui Statelor Unite ale Americii.

Nu o puteam rata pe locul 2 pe Prințesa Leia din seria Star Wars. Prințesa este un lider înnăscut care reușește mereu să iasă din situații critice.

Am ajuns și la prima poziție. M din seria James Bond. Se spune că în spatele unui bărbat puternic se află mereu o femeie. Așa este și cu M, o femeie cu picioarele pe pământ, rece și foarte calculată, dar care l-a sprijint mereu pe James Bond.

×
Subiecte în articol: Numai de bine film
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close