Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Numai de bine. Tendințe pentru nunțile anului 2019

Numai de bine. Tendințe pentru nunțile anului 2019

Numai de bine. Tendințe pentru nunțile anului 2019
Sursa foto: Captură A3
08 Apr 2019   •   09:15

Sezonul nunților se apropie cu pași repezi, iar pregătirile au intrat în linie dreaptă. În ajutorul mirilor in impas de idei, vin experții care spun că în aceasta vară in tendințele sunt tematicile inspirate de flori, cele extravagante în culorile curcubeului sau cele în nuanțe de gri cu pete de culoare. 

Organizatorii de evenimente recomandă să renunţăm la tematicile care implică doar două culori. Ei îi sfătuiesc pe viitori miri să opteze pentru palete elaborate când vine vorba de decorul localului de nuntă şi vin şi cu o serie de idei. Sezonul acesta, culorile primare reprezintă alegerea cea mai la îndemână. Nuanţele vibrante de albastru, roşu şi galben sunt cele care ar trebui să iasă în evidenţă, spun experţii. Acest trio trebuie limitat în doze mici. 

Nuanţele de roz prăfuit au devenit deja prea comune când vine vorba de petrecerea de nuntă. Însă, elementele de decor în astfel de nuanţe pot fi reinventate atunci când sunt asociate cu verde şi albastru. Culorile puternice nu se folosesc doar pentru nunţile din sezonul rece. Miresele nonconformiste pot opta pentru culori metalice, roşu burgund şi alb fildeş. Nuanţele de mov sunt şi ele în tendinţe, însă pot fi o alegere riscantă atunci când vine vorba de asocierea culorilor. Experţii recomandă să asortăm nuanţele violet, lavandă şi lila cu alb, indigo şi cu motive florale. 

În tendinţe sunt şi tematicile inspirate de petrecerile de pe Coasta Amalfi. Este vorba despre culori calde precum galben şi fucsia, iar mirii pot oferi invitaţilor şi o experienţă senzorială care să le aducă aminte de paradisul din sudul Italiei. În acest caz, buchetele cu flori specifice Coastei Amalfi şi deserturile cu lămâie nu trebuie să lipsească de pe mese. 

O alegere cu adevarat îndrăzneaţă este o tematică în culorile curcubeului. Posibilităţile sunt nelimitate, însă pentru a evita un eşec, o astfel de paletă trebuie asociată cu beige, gri şi alb. 
Pentru cei care nu se căsătoresc totuşi anul acesta, aceste sugestii vă pot folosi şi la o petrecere de aniversare sau pentru a puncta un eveniment deosebit. 

×
Subiecte în articol: Numai de bine
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close