Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Sfaturi de la ”Domnul Diamant”. Cum alegi bijuteriile, în funcție de culoarea părului

Sfaturi de la ”Domnul Diamant”. Cum alegi bijuteriile, în funcție de culoarea părului

Sfaturi de la ”Domnul Diamant”. Cum alegi bijuteriile, în funcție de culoarea părului
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de M.Z.    |    18 Dec 2016   •   16:19

Dacă vorbim de cadouri, următorul material dăunează grav buzunarului. Bijuteriile create de românul Gianni Lazzaro sunt nu numai o investiție, dar au ajuns deja opere de artă. 

Pe Gianni Lazzaro, unul dintre cei mai faimoși creatori de bijuterii îl știe o lume întreagă. Românul, pe numele său adevărat, Lazăr Marcovici, este adorat de vedete ca Heidi Klum, Sophia Loren sau Gina Lollobridgia. 

Pentru o doamnă blondă cu ochi albaștri, culorile care merg bine sunt roșu, verde, cu diamante mici, albe. Pentru brunete, ”aș lua albastru sau alb sau un galben”, a spus Gianni Lazzaro, duminică, al emisiunea Numai de bine, de la Antena 3.

Prin mâinele lui au trecut milione de diamante, iar în atelierul lui se lucreză de zor. Recunoște că uneori de desprinde cu greu de unele creații.

Colecțiile lui sunt impresionate. Se lucrează cu diamante de diferite culori, briliante, dar și cu tanzanite, unele dintre cele mai bine vândute pietre prețioase colorate din toate timpurile. 

Se spune că tanzanitele sunt de 1000 de ori mai rare decât diamantul, iar piesele lui Gianni Lazzaro pot ajunge ușor la 100.000 de euro.

În spatele unor astfel de bijuterii e o muncă migaloasă. Până să vadă lumina galeriilor unde este expusă și apoi vândută, o piesă poate trece printr-un proces de fabricație care durează și doi ani. 

Pietrele prețioase sunt alese cu mare grijă de cel supranumit și regele bijuteriilor cu diamante colorate.

Gianni Lazzaro este prezent la cele mai mari expoziții de bijuterii din Basel, Vicentza, Hong Kong și Las Vegas. În plus, îl găsim pe piața de bijuterii în multe din marile metropole ale lumii: Milano, Paris, Geneva, Dubai, Moscova, Sydney, Dusseldorf, Barcelona, Viena și bineînțeles București.

×
Subiecte în articol: Numai de bine bijuterii
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close