Antena 3 CNN Life Oameni Andreea povestește drama prin care trece: ”Mi-am pierdut apetitul sexual iar de când mi l-am redobândit, iubitul meu... Mi-e foarte frică”

Andreea povestește drama prin care trece: ”Mi-am pierdut apetitul sexual iar de când mi l-am redobândit, iubitul meu... Mi-e foarte frică”

Andreea povestește pentru The Guardian o problemă personală, pe care nu știe cum să o gestioneze.

Andreea povestește drama prin care trece: ”Mi-am pierdut apetitul sexual iar de când mi l-am redobândit, iubitul meu... Mi-e foarte frică”
Sursa foto: Pixabay.com
31 Dec 2019   •   10:38

`„Sunt cu iubitul meu de un an și jumătate. În ultimele opt luni, din cauza sănătății mentale mi-am pierdut complet apetitul sexual, ceea ce ne-a îngreunat relația. De două luni am reînceput să îmi revin, însă iubitul meu nu mai este delooc interesat de sex. 

Suntem foarte iubitori și ne atingem tot timpul, cu toate acestea mi-e frică de faptul că lipsa sexului ne va distruge relația.”

Pamela, terapeut în relații sexuale este de părere că într-o relație, atunci când apar probleme de sănătate, partenerul sănătos să preia un rol părintesc, în care singura preocupare este binele bolnavului. Când se întâmplă acest lucru, dispare și interesul sexual. Acum, este importantă tranziția de la rolul de pacient în cel de iubită, iar întreg procesul poate dura destul de mult timp. Răbdarea, înțelegerea și comunicarea sunt cheile unei relații fericite și de durată. 

 

×
Subiecte în articol: drama amor relatie
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close