Antena 3 CNN Life Oameni Are 26 de ani, este milionar și își caută iubită: „Vreau o femeie care...”

Are 26 de ani, este milionar și își caută iubită: „Vreau o femeie care...”

Are 26 de ani, este milionar și își caută iubită: „Vreau o femeie care...”
Sursa foto: Facebook
02 Apr 2019   •   12:33

Un om de afaceri de 26 de ani din  Sydney, care câștigă peste 120,000 de dolari pe lună își caută o iubită! Matthew Lepre își petrece timpul călătorind în întreaga lume, dar asta nu îl  mulțumește și dorește să aibă o relație serioasă, cu o femeie care vede dincolo de câștigurile sale financiare. 

Acum câțiva ani tânărul a renunțat la facultate și s-a angajat în trei locuri, pentru a câștiga suficient încât să aibă grijă de mama sa iar în numai câțiva ani a ajuns să călătorească tot timpul pentru afacerea sa de cosmetice online. Călătoriile și cariera însă i-au afectat viața personală și nu a reușit să găsească femeia potrivită. Matthew a povestit că aplicațiile de dating nu îl satifac, pentru că dorește o relație adevărată, reală și nu doar o aventură de o noapte. 

„Chiar dacă sunt foare satisfăcut de munca mea și câștig bine, îmi dau seama acum, că ne apropiem de Ziua Îndrăgostiților, de faptul că îmi doresc  relație serioasă care să devină parte din viaa mea. Îmi doresc o iubită care să vadă dincolo de banii pe care îi am în cont. Vreau pe cineva care să fie lângă mine la bine și la greu”, a declarat milionarul. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Office for the day ? love working from my laptop and traveling the world ???‍?

A post shared by Matthew Lepre (@matthewlepre) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Still deciding.... yellow or red? ?

A post shared by Matthew Lepre (@matthewlepre) on

Sursă: Daily Mail 

×
Subiecte în articol: milionar
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close