Antena 3 CNN Life Oameni De-a Viața Ascunselea. Nicole Cherry: „Dumnezeu știe cel mai bine ce mi-a rezervat mie. Orice ușă închisă e o nouă oportunitate pentru mine”

De-a Viața Ascunselea. Nicole Cherry: „Dumnezeu știe cel mai bine ce mi-a rezervat mie. Orice ușă închisă e o nouă oportunitate pentru mine”

De-a Viața Ascunselea. Nicole Cherry: „Dumnezeu știe cel mai bine ce mi-a rezervat mie. Orice ușă închisă e o nouă oportunitate pentru mine”
02 Mar 2019   •   15:06

Nicole Cherry a dezvăluit la „De-a Viața Ascunselea” că nu o deranjează să vadă persoane care muncesc mai puțin și ajung mai sus decât ea. Cântăreața are încredere că fiecare are drumul lui și va avea parte de ceea ce merită. 

Dumnezeu știe cel mai bine ce mi-a rezervat mie și dacă altcuiva i-a dat plusul acela de faimă e pentru că poate e mai pregătit decât mine. Poate efectiv nu acolo trebuie să ajung eu. Poate e altceva rezervat pentru mine. Orice ușă închisă e o nouă oportunitate pentru mine. Și cu cariera mea internațională nu mă grăbesc. E implementată în mintea mea și îmi doresc foarte tare, dar dacă nu se va întâmpla nu înseamnă că nu am dat tot ce am putut. Pe lângă talent și muncă, trebuie să ai acel strop de noroc. Eu trebuie să fac ce am făcut până acum”. 

Citește și De-a Viața Ascunselea. Nicole Cherry: „N-aș putea niciodată să mă mut în altă țară”

×
Subiecte în articol: De-a viața ascunselea Dumnezeu
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close