Antena 3 CNN Timp liber Muzică De-a Viața Ascunselea. Nicole Cherry: „N-aș putea niciodată să mă mut în altă țară”

De-a Viața Ascunselea. Nicole Cherry: „N-aș putea niciodată să mă mut în altă țară”

De-a Viața Ascunselea. Nicole Cherry: „N-aș putea niciodată să mă mut în altă țară”
Sursa foto: foto- captură Antena 3
02 Mar 2019   •   14:50

Nicole Cherry a fost invitată la emisiunea „De-a Viața Ascunselea”, unde a povestit cum a început succesul ei în lumea muzicii. 

„N-aș putea niciodată să mă mut în altă țară. Îmi doresc o carieră internațională, dar n-aș putea da România pentru nimic”. 

Artista de 20 de ani a povestit și despre experiența turneului din America. 

„Am fost contactată de către o persoană care mai făcea turnee și cu alți artiști din România și am fost bucuroasă de ideea de a fi acolo. A fost o oportunitate să-mi îndeplinesc un vis. Am reușit să fiu alături și de românii de acolo și să le cânt. Am fost în Chicago, Atlanta, New York”. 

Am fost și câteva zile în Las Vegas și am mers la concertul lui Celine Dion. A fost cred că cel mai frumos concert la cer am fost vreodată. Este atât de naturală și cumva m-am și regăsit în ea. E foarte amuzantă, deschisă cu publicul”. 

Nicole Cherry a spus că nu o deranjează să vadă persoane care muncesc mai puțin și ajung mai sus decât ea. Cântăreața are încredere că fiecare are drumul lui și va avea parte de ceea ce merită. 

„Dumnezeu știe cel mai bine ce mi-a rezervat mie și dacă altcuiva i-a dat plusul acela de faimă e pentru că poate e mai pregătit decât mine. Poate efectiv nu acolo trebuie să ajung eu. Poate e altceva rezervat pentru mine. Orice ușă închisă e o nouă oportunitate pentru mine. Și cu cariera mea internațională nu mă grăbesc. E implementată în mintea mea și îmi doresc foarte tare, dar dacă nu se va întâmpla nu înseamnă că nu am dat tot ce am putut. Pe lângă talent și muncă, trebuie să ai acel strop de noroc. Eu trebuie să fac ce am făcut până acum”. 

×
Subiecte în articol: De-a viața ascunselea
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close