Antena 3 CNN Life Oameni Loredana și Adrian Minune, imagini inedite de la nunta milionarului Cristian Burci din Abu Dhabi. Pe muzica lor a dansat și Cristi Borcea

Loredana și Adrian Minune, imagini inedite de la nunta milionarului Cristian Burci din Abu Dhabi. Pe muzica lor a dansat și Cristi Borcea

Avem imagini noi de la nunta milionarului Cristian Burci. Bogătaşii români s-au distrat în unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Abu Dhabi. Printre cei care au întreţinut atmosfera din paradisul exotic s-a numărat cunoscutul manelist Adrian Minune dar și de Loredana Groza.

Loredana și Adrian Minune, imagini inedite de la nunta milionarului Cristian Burci din Abu Dhabi. Pe muzica lor a dansat și Cristi Borcea
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Feb 2022   •   18:28

Într-o sală spațioasă, decorată cu candelabre de cristal, Cristian Burci și aleasa acestuia, Elena Voinea, au dansat îmbrățișați pe ritmuri romantice și pline de dragoste. Momentul a fost urmat de un spectacol de balet.

Cei doi îndrăgostiți au avut parte de o petrecere parcă desprinsă din povești în complexul de lux din Abu Dhabi. Chiar și un șoim a fost adus pentru a-i distra pe miri și pe invitați.

Mâncarea servită sutelor de invitaţi a fost specifică lumii arabe. Printre aceștia, s-au aflat și Cristi Borcea, soţia sa, Valentina Pelinel dar şi Cosmin Olăroiu.

Palatul în care a avut loc nunta este o replică în stil tradițional a hotelului Burj Al Arab din Dubai. Hotelul are două piscine mari şi un centru spa, iar închirierea unei camere în această perioadă poate costa până la 600 de euro pe zi.

Spectacolul a fost întreținut de Loredana Groza. Artista s-a filmat în camera hotelului într-o vestimentație sumară, iar apoi a postat pe rețelele de socializare.

Loredana și Adrian Minune au facut senzatie cu fotografiile de la petrecere. Intr-una dintre ele Loredana, imbracata intr-o rochie neagra cu paiete, il tine de gat pe celebrul manelist. Și el îmbrăcat pe măsura evenimentului, într-un costum elegant cu papion. Poza a fost postata de Loredana, imediat dupa petrecere, și face furori printre internauți.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close