Antena 3 CNN Life Oameni Mădălina Manole ar fi împlinit astăzi 54 de ani. Biletul de adio scris de regretata artistă

Mădălina Manole ar fi împlinit astăzi 54 de ani. Biletul de adio scris de regretata artistă

Astăzi, Mădălina Manole ar fi împlinit 54 de ani. Regretata artistă s-a stins în urmă cu 11 de ani. "Fata cu părul de foc" s-a sinucis chiar de ziua ei.

Mădălina Manole ar fi împlinit astăzi 54 de ani. Biletul de adio scris de regretata artistă
de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Iul 2021   •   20:58

Melodiile Mădăline Manole se mai aud și astăzi. Sunt fredonate de mulți tineri, sau cântate de marii artiști, în semn de omagiu.

"Fata cu părul de foc", așa cum i se spune Mădăline Manole, s-a născut pe 14 iulie 1967, în orașul prahovean, Vălenii de Munte. La vârsta de 15 ani, a devenit membră a Cenaclului Tineretul Prahovean, iar între anii 1982-1985 a urmat cursurile Şcolii Populare de Artă. 

Adevăratul succes în carieră îl cunoaşte în anul 1991, când piesa "Fată dragă", compusă de Şerban Georgescu, a ajuns în topurile posturilor de radio din toată ţara. 

În anul 2008, ţine distincţii pentru cea mai bună interpretă pop şi cea mai bună voce feminină a anului. 

În urmă cu 11 ani, vestea că Mădălina Manole s-a stins din viaţă, a şocat o Românie întreagă. Artista s-a sinucis chiar de ziua ei, lăsând în urmă un bilet de adio. Şocul de atunci încă e resimţit de apropiaţi şi fani.

Artista avea un băieţel în vârstă de 1 an când a decis să îşi pună capăt zilelor. Era deprimată pentru că intrase într-un con de umbră şi nu se mai regăsea în peisajul muzicii româneşti de la acea vreme. A fost găsită fără suflare de soţul ei, în propria locuinţă. 

Biletul de adio lăsat de Mădălina Manole

"Mi-a dăruit Dumnezeu – cel mai frumos şi curat suflet din lume, Puiu al meu, – cel mai mare şi minunat dar, copilaşul nostru, – cei mai buni si sacrificaţi părinţi din lume, – frate drag, nepoţi dragi, rude, prieteni, atâta lume cu suflet curat în jurul meu! Nu le merit, nu ştiu ce să fac cu ele, cum să am grijă de ele, cum să le fiu de folos! Sunt o neputincioasă, o nevrednică, o complexată, am un milion de defecte şi astea mă fac să gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viaţa mea!

Nimeni altcineva nu e vinovat de starea mea, doar eu, voi toţi mă iubiţi şi mi-aţi arătat lucrul acesta mereu, tot timpul! Și totuşi eu gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viaţa! Aşa gândesc eu, aşa trebuie! Cum să închei rândurile astea? Cum? Sunt de neiertat, mă gândesc la voi toţi, dar şi la ce să fac să nu mai fiu!

Pui mic să rămână o perioadă la Botoşani, cu mama şi tata! Poate mă va ierta, mai târziu! Când va fi mare. Puicu meu – ai grijă de tot, atât cât poţi şi ai mei scumpi să mă ierte, atât pot să gândesc, am ajuns aici numai din vina mea! şi să-l iubească mult pe Puiu, rămâne sufletul meu pentru tot ce a făcut pentru mine, pentru sufletul lui!

Nu mă judecaţi, nu vă judecaţi dragii mei părinţi şi frate, mergeţi înainte de dragul copilului nostru şi de dragul lui Mihăiţă, vă implor! Vinde tot ce se poate vinde, casa, orice, teren, dar vreau să rămână bani pentru pui mic (şcoli), şi… pentru Mihăiţă, Marian, Mihaela", a fost mesajul artistei în biletul găsit în anul 2010.

Fratele Mădălinei Manole, revoltat la 11 ani de la moartea artistei: „Nu mai spuneți că s-a sinucis”

La 11 ani de la moartea Mădălinei Manole, fratele artistei, Marian, a ținut să transmită un nou mesaj dur despre dispariția artistei. Acesta susține că nu a fost vorba despre o sinucidere și îl acuză în continuare pe fostul soț al regretatei cântărețe, Petru Mircea.

”Bună dimineața, dragi fani ai Mădălinei Manole de pe contul meu și de pretutindeni! Am să scriu un mesaj scurt celor care sunt adepții sinuciderii și lasă comentarii aici, în sensul ăsta! Dragii mei, dacă ati iubit-o, așa cum spuneți, nu mai spuneți despre ea: „săraca, era slabă de înger”, „săraca, cine știe ce a împins o să facă gestul”, ”nu avea credință destulă”, „suferea după fostul soț”, „era depresiva” și multe altele! Eu, ca frate, am cunoscut-o mult mai bine decât dumneavoastră… și nu cred în sinucidere!”, a scris Marian Mircea, pe Facebook, în data de 16 iunie.

Acesta crede cu tărie că Mădălina Manole nu s-a sinucis și susține că are aceasta convingere în urma cercetărilor făcute de către persoanele avizate și criminaliști.

”Plus de asta, sunt oameni avizați, criminaliști de profesie, care au cercetat cazul și au spus că este omor! Din respect pentru Mădălina, dacă ați iubit-o, nu-i pătați memoria, așa cum au făcut cei care stau acum în casa ei! Pe 14 iulie este ziua ei de naștere și de moarte! Vreau să mă ocup de memoria ei în liniște”, a mai scris Marian Manole.

 

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close