Antena 3 Life Un om al străzii a câștigat jumătate de milion de dolari. Vezi cum a fost posibil

Un om al străzii a câștigat jumătate de milion de dolari. Vezi cum a fost posibil

09 Dec 2015   •   20:20
Un om al străzii a câștigat jumătate de milion de dolari. Vezi cum a fost posibil
Sursa foto: Foto: www.pehub.com

Americanul Michael Engfors nu a fost un tip norocos până în prezent. După ce a dormit șase ani în stradă, viața i s-a schimbat când a tras un bilet câștigător la loterie. La 60 de ani a câștigat jackpotul: 500.000 de dolari, de care bărbatul alcoolic care își pierduse afacerea avea mare nevoie, scrie miercuri 7sur7.be, potrivit Agerpres.

Engfors avea 55 de ani când firma lui a dat faliment. Tot atunci a divorțat și acest concurs de împrejurări l-a împins pe străzile din Aspen (Colorado), unde a trăit vreme de șase ani. 
 
Vinerea trecută a câștigat jackpotul. "A intrat înăuntru strigând ", spune vânzătorul de la stația de benzină de unde bărbatul a cumpărat biletul.
 
Șansele de a câștiga cei 500.000 de dolari erau foarte mici, statisticile indicând una la 840.000, așa încât o dată în viață Engfors poate considera că a avut mult noroc. 
 
Americanul norocos nu și-a schimbat deocamdată obiceiurile. Stă tot într-o biserică unde sunt găzduiți pe timp de noapte cei fără adăpost. Michael Engfors are acum o altă stare de spirit fiindcă i s-au deschis noi posibilități. 
 
Vrea să își caute fiica de care nu mai știe nimic de peste 20 de ani, lucru pe care acum îl regretă. De îndată ce o va găsi, își va cumpăra bilet de avion până la ea, indiferent unde se află. Apoi, Engfors vrea să cumpere o căsuță și o pereche de schiuri, la ambele visând de multă vreme.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close