Un pui de tigru siberian care cântă face senzație pe internet: A fost botezat după un celebru contratenor

de Georgiana Adam    |    23 Feb 2021   •   09:36
Un pui de tigru siberian care cântă face senzație pe internet: A fost botezat după un celebru contratenor Galerie foto (2) Barnaul Zoo

Vitas este un pui de tigru în vârstă de 8 luni, dintr-o grădină zoologică din Rusia, care a făcut senzaţie pe internet cu vocea lui.

Tigrul siberian, care în scurt timp va creşte şi va deveni una dintre cele mai mari şi feroce feline din lume cântă precum o pasăre.

Se pare că prin comportamentul său distinctiv animalul încearcă să-i atragă atenţia mamei care are grijă de alţi pui, relatează DailyMail.

Unul dintre îngrijitori de la Grădina Zoologice Barnaul a povestit că tigrul a mers intenţionat într-un colţ şi a început să cânte până cand mama lui a venit la el. Datorită talentului său, tigrul a fost numit Vitas, după un celebru contratenor rus.

„De la naștere, a atras atenția mamei sale care avea mai mulți pui. A plecat în mod deliberat într-un colț îndepărtat, când ea era ocupată cu ceilalți, și a țipat până când aceasta a lăsat totul și a venit la el”.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close