Antena 3 CNN Life Știinţă Alimentele, sub lupa microscopului. Câte ghiceşti fără să citeşti explicaţiile din fotografii?

Alimentele, sub lupa microscopului. Câte ghiceşti fără să citeşti explicaţiile din fotografii?

Alimentele, sub lupa microscopului. Câte ghiceşti fără să citeşti explicaţiile din fotografii?
de O.P.    |    15 Oct 2013   •   07:39

Suntem ceea ce mâncăm, însă de foarte puţine ori ne interesează cum arată de fapt mâncarea pe care o introducem în gură. Cercetătorii, interesaţi să vadă compoziţia alimentelor de bază, au rupt bucăţi din principalele mâncăruri, fructe şi legume şi le-au pus sub lupa microscopului.

Astfel, sarea, zahărul, roşiile, căpşunile ori făina capătă o cu totul altă dimensiune atunci când sunt mărite de sute de ori. Aşa se explică faptul că aproape nimeni nu a reuşit să ghicească ce reprezintă imaginile, fără a vedea explicaţiile din dreptul lor.

GRĂUNŢE DE CAFEA INSTANT

Imaginile din galeria foto de mai sus sunt de-a dreptul spectaculoase.

×
Subiecte în articol: mancare
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close