Antena 3 Life Știinţă Animalul care deţine leacul pentru orice infecţie. Cercetătorii sunt fascinaţi de această descoperire

Animalul care deţine leacul pentru orice infecţie. Cercetătorii sunt fascinaţi de această descoperire

05 Feb 2013   •   07:54
Animalul care deţine leacul pentru orice infecţie. Cercetătorii sunt fascinaţi de această descoperire
Sursa foto: Foto: wikipedia.org

Oamenii de ştiinţă din Singapore spun că trupul liliecilor ar conţine leacul împotriva oricărei infecţii.  Ei spun că aceste animale au în corp unele dintre cele mai grave boli din lume, însă niciodată nu mor din cauza lor.

Liliacul este singurul mamifer capabil de zbor, iar cercetătorii din Singapore susţin că această abilitate are legătură şi cu sistemul său imunitar foarte dezvoltat. Astfel, liliecii sunt feriţi de majoritatea bolilor.

Oamenii de ştiinţă încearcă acum să afle ce face sistemul imunitar al liliacului să fie atât de rezistent. Mai mult, aceştia vor să creeze un medicament care să ferească oamenii de infecţii folosind descoperirile din ADN-ul liliacului.

Cu toate acestea, oamenii de ştiinţă spun că cercetările vor mai dura cel puţin 5 ani.Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close