Antena 3 CNN Life Știinţă Când ştiinţa vrea să ia locul lui Dumnezeu. Laboratoarele secrete în care viaţa se termină în borcane cu formol

Când ştiinţa vrea să ia locul lui Dumnezeu. Laboratoarele secrete în care viaţa se termină în borcane cu formol

Când ştiinţa vrea să ia locul lui Dumnezeu. Laboratoarele secrete în care viaţa se termină în borcane cu formol
de O.P.    |    31 Iul 2012   •   09:48

Secolul XXI este perioada în care ştiinţa a evoluat uluitor, iar boli care erau considerate incurabile şi-au găsit acum leacul. Însă pentru asta au fost făcute sacrificii imense.

Un exemplu este cercetarea în domeniul celulelor stem. Cu toate că utilizarea lor este abia la început, oamenii de ştiinţă au început să facă studii elaborate pe astfel de celule. Însă sacrificiul este uluitor: sute de fetuşi umani, băgaţi în nişte butoaie pline cu formol şi numerotate crescător au fost descoperite în adâncul unei păduri siberiene, un loc ascuns, faimos pentru descoperirile macabre.

Însă nu este pentru prima dată când autorităţile din zonă fac o astfel de descoperire. În aşezarea siberiana Lyovikha au fost găsite în 2007 trupurile neînsufleţite ale mai multor tinere şi femei. Se pare că pe trupurile lor s-au făcut teste de laborator, după ce au fost supuse unor chinuri fantastice.

În cazul de faţă, fetuşii au fost creaţi în eprubetă, apoi crescuţi până la perioada în care li se puteau preleva celulele stem.

De celulele stem se leagă speranţele multor suferinzi de scleroză sau chiar Alzheimer.




×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close