Descoperirea din adâncurile Mării Negre care ne arată tot ce se va întâmpla cu vremea "Pe Terra va fi haos"

de D.G.    |    25 Sep 2018   •   15:00
Descoperirea din adâncurile Mării Negre care ne arată tot ce se va întâmpla cu vremea "Pe Terra va fi haos" foto: Pixabay.com

In ultimii ani, am fost martorii unor evenimente meteorologice pe care le gaseam inexplicabile, însă cercetătorii ne spun că, pe lângă încălzirea globală, clima a fost influenţată şi de procesul inversării polilor magnetici.

Un astfel de proces durează între sute şi mii de ani, iar cercetătorul Norbert Nowaczyk, dupa ce a analizat mai multe roci din Marea Neagra, declara ca a "citit" perioadele in care aceste modificari au avut loc. "Campul magnetic al Pamantului este foarte dinamic. Intensitatea acestuia a variat, de-a lungul timpului, intre 50% mai mult decat in ziua de azi si 90 – 95% mai putin”, sustine Nowaczyk.

Se cunoaste foarte bine ideea ca Pamantul ar fi intrat de 250 de ani intr-un proces de schimbare al polilor magnetici, care se poate incheia oricand. Astfel, oamenii de stiinta spun ca recentele eruptii vulcanice sunt o dovada ca acest proces este pe cale sa se incheie.

"In telecomunicatii, transmisii radio si aviatie va fi haos", spune Nowaczyk.

Cea mai importanta schimbare pentru om va fi cea a climei pentru ca zonele fertile s-ar putea transforma în deşert în urmatorii ani, iar nivelul oceanului va creste.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close