Antena 3 Life Știinţă Imaginile care spulberă zeci de ani de speculaţii. Fotografiile publicate de NASA demonstrează că omul a fost pe Lună

Imaginile care spulberă zeci de ani de speculaţii. Fotografiile publicate de NASA demonstrează că omul a fost pe Lună

29 Iul 2012   •   17:41
Imaginile care spulberă zeci de ani de speculaţii. Fotografiile publicate de NASA demonstrează că omul a fost pe Lună
Sursa foto: Foto: NASA.gov
De-a lungul vremii, au existat speculaţii referitoare la misiunile astronauţilor pe Lună. Unele persoane au negat cu vehemenţă faptul că omul ar fi ajuns, într-adevăr, pe satelitul Pământului. Acum, specialiştii NASA au prezentat imagini care, în mod normal, ar trebui să spulbere aceste teorii.

NASA a dat publicitatii imagini cu urmele lăsate de astronautii misiunii Apollo 17. În fotografiile preluate de Universe Today se pot observa steagurile amplasate de ei în locul în care au coborat din naveta spaţială.


 
Fotografia arata umbrele lăsate de aceste steaguri. Mark Robinson, inspector principal al Lunar Reconnaisance Orbiter Camera, susţine că a fost surprins să vadă că aceste steaguri mai există acolo, intacte, in ciuda temperaturilor şi a radiaţiilor.

Programul spatial american Apollo, care avea ca scop explorarea Lunii cu echipaj uman, s-a desfăşurat în perioada 1961-1972.


 


 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close