Antena 3 Life Știinţă Produsele pe care le ai în casă pot provoca BOLI GRAVE. Avertismentul vine din partea Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii

Produsele pe care le ai în casă pot provoca BOLI GRAVE. Avertismentul vine din partea Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii

27 Feb 2013   •   19:49
Produsele pe care le ai în casă pot provoca BOLI GRAVE. Avertismentul vine din partea Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii
Sursa foto: Foto: wa2.cdn.3news.co.nz

Boli de piele, alergii şi diferite forme de cancer. Toate pot fi provocate de produsele pe care le avem chiar în case. Compoziţiile chimice din anumiţi detergenţi de rufe, de exemplu, pot contribui la aceste afecţiuni grave.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii
trage un semnal de alarmă în această privinţă. OMS avertizează că substanţele din produsele folosite în casele noastre pot provoca astm, cancer, defecte de naştere şi chiar probleme de infertilitate.

Oamenii de ştiinţă spun că acest ultim raport este cel mai elaborat de până acum. Examinează şi evaluează mai multe produse chimice şi prezintă dovezi clare ale efectelor acestora.

Cercetătorii spun că aceşti compuşi chimici foarte dăunători s-ar găsi şi jucăriile copiilor, pardoselile din PVC şi chiar în cărţile de credit.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close