Antena 3 CNN Life Știinţă Scenariu înspăimântător despre eclipsa de soare din 21 august. Ce anunță un om de știință american

Scenariu înspăimântător despre eclipsa de soare din 21 august. Ce anunță un om de știință american

Scenariu înspăimântător despre eclipsa de soare din 21 august. Ce anunță un om de știință american
Sursa foto: foto: Pixabay.com
10 Aug 2017   •   08:55

Eclipsa totală de Soare de pe 21 august i-a făcut pe cercetători şi astrologi să se întreacă în studii şi previziuni asupra evoluţiei lumii.

Bineînţeles că nu lipsesc nici teoriile conspiraţiei, iar cea mai răspândită e că „o planetă misterioasă“ se va ciocni cu Pământul în luna septembrie, apropiata eclipsă solară fiind primul semnal al Apocalipsei, scrie Adevărul.

Un cercetător american susţine cu tărie că planeta Nibiru, cunoscută şi ca Planeta X, se va prăbuşi pe Pământ pe data de 23 septembrie 2017. Omul de ştiinţă mai crede şi că Marea Eclipsă Americană – eclipsa totală a soarelui care va lăsa o mare parte din Statele Unite în beznă – nu este altceva decât „vestitorul“ iminentei ciocniri dintre Nibiru şi Pământ. „Avertismentele“ Bibliei Teologul conspiraţiei indică şi anumite versete ale evanghelistului Isaia din Vechiul Testament care, de fapt, sunt avertismente privind venirea Apocalipsei.

×
Parteneri
Mărturia unui pacient care a supravieţuit la ATI din Spitalul Pantelimon
x close