Antena 3 CNN Life Știinţă Teoria care aruncă în aer evoluţionismul. "NOE a luat asta cu el pe arcă. E un adevăr biblic"

Teoria care aruncă în aer evoluţionismul. "NOE a luat asta cu el pe arcă. E un adevăr biblic"

Teoria care aruncă în aer evoluţionismul. "NOE a luat asta cu el pe arcă. E un adevăr biblic"
de O.P.    |    14 Aug 2013   •   12:03

Potopul care a şters de pe faţa pământului toate vieţuitoarele, toţi oamenii şi aşezările lor, mai puţin pe credinciosul Noe şi membrii familiei sale, pare să fie o poveste ale cărei mistere încă nu s-au elucidat.

Ken Ham, președintele organizației Answer in Genesis și fondatorul Muzeului Creației consideră că Noe a luat cu el şi dinozauri. Opinia lui, ironizată de unele voci din presă, a fost contrazisă și de alți colegi teologi creaționiști. 

"Evoluția a folosit dinozaurii mai mult decât orice, pentru a îndoctrina copiii să creadă ideile privind evoluția care a avut loc de-a lungul a milioane de ani. Evoluția pretinde că dinozaurii au evoluat pe parcursul a peste 200 de milioane de ani. Că niciun om nu a trăit în același timp cu ei... că un eveniment misterios a dus, în final, la dispariția dinozaurilor", spune Ham într-un clip postat pe Youtube.

"Biblia ne spune adevărata poveste. Dumnezeu ne spune că El a creat toate animalele de pe uscat în aceeași zi în care a creat omul, acum aproximativ 6.000 de ani și chiar că pe Arca lui Noe erau dinozauri, pentru că Dumnezeu i-a spus lui Noe să ia perechi din fiecare fel de animal de pe pământ.

Vedeți, dinozaurii nu sunt nicidecum un mister, dacă acceptăm raportul biblic privind creația", a mai adăugat Ham.

×
Parteneri
Pelerinaj la Mâna Sfântului Ioan Rusu, adusă la Mănăstirea Pantocrator
x close