Antena 3 CNN Life Uită-te cu atenție la CNP-ul tău! Dacă se repetă aceste cifre, ești vizat!

Uită-te cu atenție la CNP-ul tău! Dacă se repetă aceste cifre, ești vizat!

Uită-te cu atenție la CNP-ul tău! Dacă se repetă aceste cifre, ești vizat!
29 Aug 2017   •   10:54

Cu toții avem unul, unii sunt mai reticenți în a-l folosi, alții îl scriu pe orice pliant, dar oare câți știu ce reprezintă CNP-ul sau codul numeric personal .

Codul numeric personal sau CNP-ul cum este prescurtat este un cod de 13 cifre prin care este identificat orice persoană născută și/sau rezidentă în România.

Sistemul a fost introdus pe 2 martie 1978. Primele şapte cifre reprezintă datele tale de identificare, iar următoarele 6 sunt cifre unice, după modelul SAALLZZJJNNNC.

Numerologia, arta de a studia simbolismul din spate cifrelor ne poate ajuta să descifrăm și altfel codul numeric personal. Astfel, dacă se repetă o anumită cifră, există o anumită semnificație.

  • Dacă se repetă cifra 1 înseamnă că ai spirit de conducător, ești independent și original. Defectul tău principal este egoismul.
  • Dacă se repetă cifra 2 înseamnă că ești genul de om care știe să coopereze, care vrea să medieze și care respectă pe toată lumea. Defectul tău principal este sensibilitatea.
  • Dacă se repetă cifra 3 înseamnă că ești un bun comunicator și ai multă creativitate. Sociabil din fire reușești să te bucuri de orice moment din viață. Defectul tău principal este nepăsarea.
  • Dacă se repetă cifra 4 înseamnă că ești o persoană pe care te poți baza, o persoană muncitoare și corectă. Defectul tău principal este doința de răzbunare.
  • Dacă se repetă cifra 5 înseamnă că ești o persoană care iubește aventura, care comunică excelent și care iubește viața. Defectul tău principal este imaturitatea.
  • Dacă se repetă cifra 6 înseamnă că ești o persoană familistă și responsabilă. Echilibrul îți caracterizează viața. Defectul tău principal este că te crezi salvatorul lumii.
  • Dacă se repetă cifra 7 înseamnă că ești o persoană înțeleaptă ce caută sî învețe lucruri noi în fiecare zi. Defectul tău principal este egoismul.
  • Dacă se repetă cifra 8 înseamnă că ești o persoană care are capacitatea de a aduna avere, bogății, de a conduce o afacere. Defectul tău principal este lăcomia.

×
Subiecte în articol: poveste virala numerologie
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close