Antena 3 CNN Life Uleiul care poate „distruge” grăsimea de pe abdomen

Uleiul care poate „distruge” grăsimea de pe abdomen

Uleiul care poate „distruge” grăsimea de pe abdomen
Sursa foto: Foto: pixabay.com
05 Mar 2019   •   21:54

Un studiu efectuat de The New York Times în 2016 arată că 72% dintre americani consideră uleiul de cocos sănătos, ceea ce explică de ce există în acest moment atât de multe produse alimentare și cosmetice în componentă cărora se regăsește. 

Totuși, potrivit fizicianului Bruce Fife, autorul cărții „The Coconut Oil Miracle” și președintele Coconut Research Center, grăsimea din uleiul de cocos poate ajută corpul să ardă grăsimi, deoarece grăsimile săturate găsite în ulei este făcut din acizi grași diferiți de cei din componentă altor uleiuri, precum răpită sau avocado.

Uleiul de cocos este un triglicerid cu lanț mediu, ceea ce înseamnă că întră în completarea glucozei pentru a deveni sursă de energie a corpului.

Rezultatul? Un metabolism accelerat care produce pierderea în greutate, inclusiv grăsimi periculoase depuse pe abdomen. Cercetările realizate au descoperit câteva legături între uleiul de cocoș și pierderea în greutate, majoritatea având în atenție faptul că poate accelera metabolismul, însă experții ne sfătuiesc să fim precauți, potrivit sanatate.bzi.ro.

×
Subiecte în articol: ulei de cocos abdomen
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close