Antena 3 CNN Life Unul dintre secretele regretatului Paul Walker a ieşit la iveală după moartea sa. Un american obişnuit l-a dat de gol pe Facebook pe actorul pe care l-a întâlnit o singură dată

Unul dintre secretele regretatului Paul Walker a ieşit la iveală după moartea sa. Un american obişnuit l-a dat de gol pe Facebook pe actorul pe care l-a întâlnit o singură dată

Unul dintre secretele regretatului Paul Walker a ieşit la iveală după moartea sa. Un american obişnuit l-a dat de gol pe Facebook pe actorul pe care l-a întâlnit o singură dată
15 Noi 2016   •   16:37

Kyle Upham a lucrat mulți ani în cadrul armatei, iar în 2004 a fost trimis să lupte în Irak. Înainte de plecare el și iubita sa Kristen s-au căsătorit. Însă abia peste câteva luni, când s-a întors acasă, Kyle avea, în sfârșit, suficienți bani ca să-i cumpere iubitei sale o verighetă. Cuplul s-a îndreptat spre un magazin de bijuterii de lux din orașul Santa Barbara, scrie punct.tv.

Și ei au găsit inelul ideal — unul nemaipomenit de frumos. Doar că prețul lui era de 9000 de dolari. Soldatul nu avea atâția bani. Vânzătorul le-a propus să lase un număr de telefon, pentru cazul în care va apărea vreun inel asemănător, însă la un preț mai accesibil. Soții așa au și făcut, iar apoi au plecat întristați acasă.

sursa: punct.tv

Însă, aflându-se încă în apropiere, ei au primit un apel de la magazinul de bijuterii și au fost rugați să se întoarcă. Vânzătorul îi aștepta lângă ușă, ținând o pungă frumoasă în mâini. Zâmbind, el le-a spus: „Acesta este inelul vostru.” Apoi el pur și simplu s-a întors și a plecat. Kyle și Kristen s-au uitat îndată în pungă. Ea conținea o cutiuță cu acel inel! Și o scrisoare, care spunea că cumpărătura a fost achitată de o persoană, care dorește să rămână anonimă.

Tinerii căsătoriți nu-și puteau crede ochilor. Ei erau foarte fericiți și recunoscători. Pe parcursul a nouă ani ei au povestit istoria despre persoana misterioasa care le-a făcut un asemenea dar.

În 2013 celebrul actor Paul Walker, care a câștigat faima mondială datorită rolului său din filmele „The Fast and the Furious” („Furios și Iute”), a decedat într-un mod tragic. După moartea actorului pe pagina sa oficială de pe Facebook au apărut sute de mii de mesaje cu condoleanțe și povestiri din viața actorului. Printre ele se afla și o povestire uimitoare, al cărei autor era chiar vânzătorul acelui magazin de bijuterii.

El a scris că Walker era în magazin atunci când tânărul soldat și iubita sa alegeau inelul. Actorul a auzit discuția despre faptul că Kyle nu-și putea permite să cumpere inelul, care i-a plăcut atât de mult iubitei sale. Când cuplul a ieșit din magazin, Paul a achitat inelul și l-a rugat pe vânzător să nu le spună celor doi tineri numele lui.
 

×
Subiecte în articol: Paul Walker poveste virala
Parteneri
Procesul lui Vlad Pascu a fost amânat. Ar putea fi reluat de la zero
x close