Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă A amestecat 3 produse banale din bucătărie și a scăpat de burtă în doar 3 săptămâni. Uite rețeta minune

A amestecat 3 produse banale din bucătărie și a scăpat de burtă în doar 3 săptămâni. Uite rețeta minune

A amestecat 3 produse banale din bucătărie și a scăpat de burtă în doar 3 săptămâni. Uite rețeta minune
Sursa foto: Foto: bewoman.ro
04 Dec 2015   •   13:14

Lupta cu grăsimea abdominală poate părea una imposibilă, însă dacă știți ce rețetă de slăbire să încercați, atunci puteți scăpa de burtă mai ușor decât ați putea crede.

O femeie a vrut sa faca un experiment dupa ce s-a informat pe internet despre produsele care sunt mai eficiente pentru slabire si a decis in cele din urma sa amestece trei ingrediente banale pe care le are orice gospodina in bucataria sa, pentru a scapa de burta nedorita.

Amestecul magic din hrean, ghimbir si lamaie poate elimina excesul de greutate, desigura impreuna cu activitate fizica suficienta, mai multa miscare si o alimentatie sanatoasa adecvata.

Aceasta combinatie face minuni asupra organismului, avand in vedere ca hreanul este o sursa minunata de fibre si proteine, nu are multe grasimi si multe calorii si da imediat senzatia de satietate.

Pe langa hrean, mierea si lamaia, combinate, actioneaza foarte puternic asupra ficatului, curatandu-l si facandu-l sa functioneze in parametri optimi. Astfel, digestia si tot procesul metabolic sunt imbunatatite, organismul reusind sa elimine grasimile in timp record.

Vezi reteta magica pe BEWOMAN.RO

×
Subiecte în articol: burta dieta
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close