x close

ADEVĂRAT sau FALS? 10 întrebări despre epilarea definitivă

de S.T.    |    14 Ian 2014   •   12:38
ADEVĂRAT sau FALS? 10 întrebări despre epilarea definitivă

După mașina de spălat și concediul de paternitate, epilarea definitivă este, fără doar și poate, una dintre invențiile moderne cele mai adorate în rândul femeilor. Fie că am îmbrațișat-o deja, fie că o contemplăm, fie că ne e teamă, doamne și domnișoare, trebuie să recunoaștem: epilarea definitivă ne-ar scuti de (extrem de) multe bătăi de cap, scrie Ela Crăciun, pe blogul personal.

Epilarea definitivă este…definitivă

ADEVĂRAT – Epilarea definitivă este definitivă, dacă este făcută cu echipamente performante, de calitate, dacă procedura este realizată de personal calificat, bine pregătit, cu multă experiență.

Epilarea definitivă se face exclusiv cu laserul

FALS – Epilarea defintivă se face cu sursă de lumină care are absorbție în melanină, așadar atât cu laser, cât și cu lumină intensă pulsată. Mecanismul prin care epilarea se produce este de fototermoliză selectivă (“foto” – cu lumină, “termo” – cu căldură, selectivă – doar ținta este eliminată și distrusă, țestutul înconjurător este protejat).

Epilarea definitivă nu doare

ADEVĂRAT – Epilarea definitivă poate să nu doară, poate să fie resimțită ca o ușoară senzație de pișcătură. Cu cât sunt mai multe fire de păr într-o zonă, cu atât mai intensă este senzația.

Citeşte articolul integral pe http://elacraciun.ro.

Citeşte mai multe despre:

ela craciun
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati