Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Află de la Ela Crăciun cum să arzi calorii doar stând în pat

Află de la Ela Crăciun cum să arzi calorii doar stând în pat

Află de la Ela Crăciun cum să arzi calorii doar stând în pat
03 Mar 2014   •   16:44
Metabolismul este cel care face diferenţa atunci când îţi faci griji pentru silueta ta. Cu cât metabolismul este mai alert, cu atât caloriile se ard mai repede. Iar vestea bună este că există metode prin care putem să ne ajutăm metabolismul, să îl accelerăm, astfel încât să obţinem rezultatele dorite.

Ştirista Antena 3, Ela Crăciun a efectuat un antrenament Metabolic Bust cu Anca Vasile la Pescariu Sports and Spa şi a scris despre rezultatele grozave ale acestui tip de antrenament pe blogul său www.elacraciun.ro.

”Metabolic Bust este un antrenament energic şi intens, care are ca scop, după caz, reactivarea sau accelerarea metabolismului, ceea ce presupune, implicit, a arde cât mai multe calorii posibile într-un timp cât mai scurt, dar şi a rămâne în acea stare activată pe o perioadă cât mai lungă, după încetarea şedinţei de antrenament.... Diferenţa între o oră de metabolic şi o altă oră de fitness sau group fitness este că, lucrându-se multe grupe musculare în acelaşi timp, cu intensitate crescută, cu pauze mici şi rezistenţă externă, nevoia de “combustibil” pentru muşchi ca să producă energia necesară efortului este foarte mare şi ca atare, metabolismul va avea de lucru şi va fi activat mult timp după terminarea antrenamentului. Cu alte cuvinte, veţi sta în pat şi veţi arde calorii la o rată mult mai ridicată decât în mod normal”, scrie ştirista pe blogul său.

Citeşte întreg articolul aici: http://elacraciun.ro/metabolic-bust-sau-cum-sa-arzi-calorii-stand-in-pat/

×
Subiecte în articol: ela craciun
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close