Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Ai nevoie de un singur ou să-ţi controlezi nivelul de zahăr din sânge! Uite ce trebuie să faci

Ai nevoie de un singur ou să-ţi controlezi nivelul de zahăr din sânge! Uite ce trebuie să faci

Ai nevoie de un singur ou să-ţi controlezi nivelul de zahăr din sânge! Uite ce trebuie să faci
03 Aug 2017   •   20:37

Există un mare adevăr în zicala “eşti ceea ce mănânci”, pentru ca sănătatea noastră depinde foarte mult de dietă. Dacă se ia în considerare faptul că, în secolul al 21-lea trăim înconjuraţi de toxine, ne este clar de ce o dietă sănătoasă, echilibrată ar trebui să fie prioritatea fiecărei persoane, scrie realitatea.net.

Pe de altă parte, viaţa modernă agitată lasă puţin timp pentru mese nutritive făcute acasă, motiv pentru care cei mai mulţi oameni apelează la obiceiuri alimentare nesănătoase. Acest lucru duce la apariţia multor probleme.

Diabetul este o problema de sănătate comună care afectează mulţi oameni din întreagă lume. 

Diabetul apare atunci când pancreasul nu mai produce insulină sau când insulină organismului nu este folosită corespunzător şi se obţin valori crescute ale nivelului de zahăr. Că rezultat ai putea simţi nevoia să urinezi des,să-ţi fie sete tot timpul,pierzi în greutate rapid şi este posibil să apară vedere neclară şi oboseală.Toate aceste simptome sunt semne ale diabetului zaharat. Dacă este lăsat netratat diabetul zaharat poate provoca orbire, leziuni ale nervilor, insuficientă renală, probleme cardiovasculare şi disfuncţie erectilă.

Pe lângă sfatul specialistului, poţi încerca şi o metodă naturală, care îţi scade glicemia. Nu ai nevoie decât de un ou.

Atenţie! În timp ce luaţi acest remediu nu ar trebui să consumaţi alimente care duc la ridicarea nivelului de zahăr.

Pregătirea remediului este foarte simplă şi ai nevoie de un ou fiert şi puţin oţet.

Seară, înainte de culcare, fierbeţi un ou, iar după decojire intepati-l cu o furculiţa de mai multe ori. Se pune oul într-un recipient şi se toarnă oţet peste el. Lasă-l să rămână aşa peste noapte. Dimineaţă mănâncă oul în combinaţie cu un pahar de apă caldă amestecată cu o lingură de oţet. Se repetă acest tratament timp de câteva zile, iar glicemia dumneavoastră va fi redusă în mod semnificativ.

×
Subiecte în articol: ou
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close