Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Ce alimente consumă Elena Gheorghe pentru a-și menține greutatea: "Ajută la eliminarea metalelor grele. E musai să avem grijă"

Ce alimente consumă Elena Gheorghe pentru a-și menține greutatea: "Ajută la eliminarea metalelor grele. E musai să avem grijă"

Elena Gheorghe a povestit cum reușește să aibă un regim alimentar sănătos, care o ajută să se mențină la greutatea de 50 de kilograme.

Ce alimente consumă Elena Gheorghe pentru a-și menține greutatea: "Ajută la eliminarea metalelor grele. E musai să avem grijă"
Sursa foto: Facebook/ Elena Gheorghe
de Mia Lungu    |    09 Iul 2022   •   18:00

"Imediat după ce mă trezesc, beau un pahar de apă cu jumătate de lămâie stoarsă, care ajută la eliminarea toxinelor din corp, apoi, după 20-30 de minute, beau un pahar mare de suc de țelină apio, care ajută incredibil de mult tot organismul, hidratează celula.", a spus Elena Gheorghe.

"După alte 20 de minute, beau un smoothie, care ajută la eliminarea metalelor grele. Din păcate, metalele grele sunt aproape în tot ce ne înconjoară și e musai să avem grijă, căci de aici provin majoritatea problemelor de sănătate.

La prânz, consum salate de tot felul, în general hrană vie, iar seara, supe-creme, mâncare gătită la abur sau la cuptor, pește, sunt o mulțime de variante.

Între mese, am gustare: un fruct la alegere, de obicei papaya sau măr; acum, vara, mănânc pepene roșu. Din când în când, paste integrale cu fructe de mare, un desert bun făcut în casă și înghețată neapărat. Rar, brânză, asta pentru că nu mă pot lăsa de tot de ea, sunt machedoancă, și la noi ea e baza. Îmi fac poftele, dar cu măsură", a mai precizat cântăreața pentru viva.ro.

"În adolescenţă am fost grăsuţă. De atunci mi-am promis că n-o să mai ajung acolo"

"În adolescenţă am fost grăsuţă, aveam atâtea kilograme câte am avut şi în sarcina cu Amelie, adica 58. Am ţinut o cură de slăbire prostească înainte să intru la liceu şi atunci am slăbit vreo zece kilograme. N-a fost sănătos, dar de atunci mi-am promis că n-o să mai ajung acolo.

Încetul cu încetul, am învăţat să mănânc, zic eu, echilibrat, să gust din ce mi-e poftă, ca să nu mă frustrez, dar nici să sar calul. Aşa că sunt pentru mâncare sănătoasă (dacă se poate fără prăjeli, ar fi minunat) şi mişcare, iar seara după 20.00, ceai şi apă din belşug. 

În timpul sarcinii, am mâncat la fel ca înainte, contează foarte mult calitatea mâncării, mai ales pentru bebe. Legume, fructe, peşte alb, vită, curcan, cam asta mâncam eu în timpul sarcinii… Şi gustam din ce îmi era poftă. Şi cred că e şi gena bună, de ce să mint?!", a mărturisit Elena Gheorghe.

×
Subiecte în articol: Elena Gheorghe alimente greutatea
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close