Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă ANTENA3.RO LIVE. Andreea Burdalescu, tot ce trebuie să știi despre inteligența corporală. „O cale bună de a ne pune viața în mișcare e să imprimăm un dinamism corpului”

ANTENA3.RO LIVE. Andreea Burdalescu, tot ce trebuie să știi despre inteligența corporală. „O cale bună de a ne pune viața în mișcare e să imprimăm un dinamism corpului”

ANTENA3.RO LIVE. Andreea Burdalescu, tot ce trebuie să știi despre inteligența corporală. „O cale bună de a ne pune viața în mișcare e să imprimăm un dinamism corpului”
07 Sep 2017   •   18:36

Vorbim mult despre tratamente și medicamente, însă tot mai puțin despre sănătatea noastră spirituală și despre armonie. Recent, revista Time a avut un număr întreg dedicat mindfulness, ceea ce numesc ei „noua știință a sănătății și fericirii”.

Andreea Burdalescu, personal trainer, a explicat, la Antena3.ro Live, ce trebuie să facem ca să ne împăcăm cu corpul nostru, cum să respirăm și tot ce trebuie să știm despre inteligența corporală.

”Corpul nostru a fost tot timpul ca un partener invitat la masă, însă niciodată ascultat. Deformările corporale, pe care le vedem la cei din jur, duc la deformări comportamentale. Și invers. E foarte interesantă dinamica aceasta. Printr-o poziție cocoșată, cu umerii lăsați în jos, poți să își induci o stare de depresie. Corpul are propria memorie”, a spus Andreea Burdalescu.

Andreea Burdalescu a arătat, la Antena3.ro Live, că pentru a intra în contact cu corpul nostru trebuie să apelăm la respirație. Un stil de viață rigid poate duce la stagnare pe toate planurile. ”O cale bună de a ne pune viața în mișcare e să imprimăm un dinamism corpului”, a spus aceasta.
 

Antena 3 la lansat joi, de la ora 15.00, un nou proiect, “antena3.ro LIVE, cu Maria Coman”, un format săptămânal de interviuri exclusiv online, care va aborda temele momentului  şi le va analiza împreună cu cei în măsură să ofere răspunsuri.

Înregistrările dezbaterilor pot fi găsite și pe canalul de Youtube antena3ro.

×
Parteneri
Revolta fermierilor împotriva unui nou sistem antigrindină
x close