Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Cum să acționezi dacă ai o dorință sexuală mai mare decât a partenerului tău 

Cum să acționezi dacă ai o dorință sexuală mai mare decât a partenerului tău 

Cum să acționezi dacă ai o dorință sexuală mai mare decât a partenerului tău 
26 Mar 2018   •   11:52

Multe relații se lovesc de aceeași problemă: unul dintre parteneri își dorește mai multă acțiune în dormitor decât celălalt, iar faptul că bărbatul este cel cu o dorință crescută este de cele mai multe ori un mit. De multe ori, femeia este ceea care își dorește mai mult amor în relație, iar asta poate provoca de multe ori un incomfort în viața de cuplu.  
  
Dacă te consideri o femeie într-o astfel de relație și te simți frustrată din aceata cauză, iată ce ar trebui să știi: 

Dorință sa sexuală scăzută poate fi o problemă fizică: de multe ori femeile cred un interes scăzut sexual poate fi din cauza lipsei de interes față de ele, dar dorința bărbaților este puternic legată de nivelul de testosteron, iar odată cu înaintarea în vârstă și creșterea în greutate, acesta scade.
 
Problemele în relație: problemele emoționale pot afecta pe oricine, femeie sau bărbat, iar acest lucru poate influența viață sexuală.  
  
În ciudă motivului pentru care aveți nevoi sexuale diferite, această problemă poate afecta serios relația și viață de cuplu. Este bine să comunicați deschis, iar expertul în Nagma Clark, din California, sfătuiește: “Este important ca cuplurile să discute despre diferențele lor, să găsească modalități de a le accepta, de a se susține unul pe altul, și chiar de a se gândi la moduri creative de a-și trata diferențele".

Sursă: Health 

×
Subiecte în articol: cuplu
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close