Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă De câte despărțiri este nevoie pană să ne găsim sufletul pereche   

De câte despărțiri este nevoie pană să ne găsim sufletul pereche   

 De câte despărțiri este nevoie pană să ne găsim sufletul pereche   
05 Mai 2018   •   12:35

Despărțirille sunt grele pentru toată lumea, iar decizia de a părăsi o relație este una foarte dificilă. Insă uneori să rămai într-o relație toxică este mai rău pe termen lung decât o desparțire. Dar societatea din ziua de astăzi ne spune că trebuie să lucrăm la o relație, să facem compromisuri și să nu renunțăm așa ușor.  Deci care este pana la urma soluția unei vieți amoroase fericite?  

The Guardian e explorat acest subiect controversat din ziua de astăzi și compară relațiile cu locurile de muncă: dacă nu te simți confortabii la job, schimbi locul, nu aștepți să se schimbe ceva, ci faci tu schimbarea necesară. Cu toate aceste, schimbarea unui job este văzută ca un succes, dar schimbarea unei relații ca un eșec, ca un timp pierdut pe care îl puteam folosi în căutarea iubitului perfect. The Guardian sfătuiește să ignorăm aceste prejudecătii ale societății, deoarece schimbarea este normală, nevoile diferite la vârste diferite sunt normale, iar ieșirea dintr-o relație atunci când simți nu mai merge, este perfect admisibilă.   

Un studiu publicat de TBS pentru The Guardian arată că majoritatea britanicilor au în medie trei relații pană să găsesca persoana cu care își vor petrece restul vieții, iar două din aceste trei relații sunt terminate din decizia lor de a ieși din relație. Acest număr poate fi mai mic sau mai mare, dar ceea ce este cu adevărat important este să fii impăcat cu decizia pe care o iei și fericit cu viața pe care o duci. Experții sfătuiesc: „mai bine să fii singur decât într-o relație greșită”  
    

Sursă: The Guardian  

×
Subiecte în articol: relatii
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close