Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Descoperirea care îți va deschide ochii cu privire la dietele vegane! Asta chiar schimbă tot

Descoperirea care îți va deschide ochii cu privire la dietele vegane! Asta chiar schimbă tot

Descoperirea care îți va deschide ochii cu privire la dietele vegane! Asta chiar schimbă tot
04 Dec 2016   •   10:40

Nutritionistii au facut o descoperire uimitoare. Se pare ca dieta vegana este sanatoasa si  potrivita chiar si pentru persoanele in varsta sau pentru copii mici. Cei care adopta alimentatia bazata pe fructe si legume vor manca mai putine dulciuri, mai putin junk food si riscul sa ajunga la obezitate sau cancer este scazut. Desi multi criticau acest stil de viata si sustineau ca nu este deloc bun pentru batranii sau nou nascuti, medicii de la Academia de Nutritie si Diabet sustin ca renuntarea la care este extrem de benefica pentru orice varsta, scrie Daily Mail. 

"Orice dieta care nu este planificata corespunzator va avea efecte negative asupra oricarui organism. Daca adoptam o alimentatie bazata pe plante asta nu inseamna ca este si una sanatoasa. De exemplu produsele de patiserie, prajiturile, prajelile de orice fel sau mancarurile sarate sunt de multe ori vegane, dar nu sanatoase pentru nu au nicio valoare nutritiva. Pentru tineri este foarte important sai aiba mesele formate din alimente ce contin fier, zinc sau B12" sustine medicul Vandana Sheth, de la Academia de Nutritie si Diabet. 

×
Subiecte în articol: dieta kilograme sanatos carne plante
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close